Balik bulucu olarak hangisini secmeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alp38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alp38

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhabalar ben siyete yeni uye oldum yaklasik 4 senedir arkadasimin teknesi ile 40 metre ile 150 metre derinlik arasinda akdenizde av yapiyordum iki hafta once isatek comando 4.65 fiber tekne ve 30 hp mercury 4 zamanli motor ile satin aldim ama simdi is balik bulucuya gelince iyice kafam karisti isi yapanin aslinda blik bulucunun oldugunun farkindayim biraz arastirdim ama fiyatlar baya ucuk geldi butceme gore ve tekneme gore uygun bu derinliklerde av yapabilecegim bir balik bulucu secmemde yardimci olurmusunuz aynasi ile birlikte bilgi verirseniz cok memnun olurum

teknenızi güzel günlerde kullanın.hayırlı olsun.garmin striker 4 plus kullanıyorum.4 yıldır.kıyı avlarında yetiyor.azamı 40 metrelerde av yapıyorum.
150 metre güçlü cıhaz ister.1 kw .fruno.lowrence.jmc gibi.oldukça yuksek rakamlar.ikinci el arastırın .rasgelsın

100 metreye kadar yazılımı basit kullanışlı F/P ürünü olarak Garmin striker 4 plus işini görür. Eğer sinarit gibi, orfoz gibi derin su balıkları ile av yapacaksan Garmin striker vivid 7cv yada Lowrance Hook Reveal 5 gibi cihazlar kullanabilirsin. Raymarin tavsiye etmem.

merhaba...balık bulucuda benim tecrübeme göre önemli oian balığı görmek değil, dipteki kayalık zemini bulmaktır..kaliteli dip balıkları orada oluyor..avlanacağınız maksimum derinliğe bağlı olarak garmin veya furuno işinizi layıkıyia görür diye düşünüyorum..ben garmin 160 c ve furuno fcv 627 kullandım..ikisi de çok güzel iş gördü...

Back