Balık hepimizin hobisi ya PC oyunlarında.

Uzun yıllar Knight Online oynadım bu oyun sayesinde belki de sigara bile icmiyorum, sonra bir sürü oyun online oyun denedim satmadı bende başka türlere baktım fry cry, mount&blade çok severim mound&blade:bannerlord 5 yıldır bekliyorum cikmasini, şimdilerde ise popüler olan playerunknown's battlegrounds oynuyorum öyle işte sanmıyorum birakabileceyimi 😀

Arkadaslar Merhaba. Kızım, Ark Survivar Evolved adlı oyunu istiyor. Nereden bulabilirim acaba?
Steam üzerinden indirebilirsiniz. Yeni sürüm ile cd olarakta satışa çıktığını biliyorum. Uyarmam gereken oyunu pc'de oynayacaksanız sağlam bir pc şart. Oyun açık dünya hayatta kalma oyunu. Ben bir seneyi geçik süredir oynuyorum. Güzel bir oyun ama kızınızın bu oyunu istemesine şaşırdım.

Steam üzerinden indirebilirsiniz. Yeni sürüm ile cd olarakta satışa çıktığını biliyorum. Uyarmam gereken oyunu pc'de oynayacaksanız sağlam bir pc şart. Oyun açık dünya hayatta kalma oyunu. Ben bir seneyi geçik süredir oynuyorum. Güzel bir oyun ama kızınızın bu oyunu istemesine şaşırdım.
Alper bey ilginize teşekkür ederim. Kızım 10 yaşında bu oyun o yasdakı çocuk için zararlı mı sizce. Teşekkürler.

Alper bey ilginize teşekkür ederim. Kızım 10 yaşında bu oyun o yasdakı çocuk için zararlı mı sizce. Teşekkürler.
Oyun o yaştaki bir çocuk için biraz zorlayıcı. Açık dünya hayatta kalma oyunu olduğundan hayatta kalmak için avlanmak gerekiyor. Dolayısıyla şiddet ve kan mevcut. Youtube üzerinden oyun içi bir çok videoya ulaşabilirsiniz. İzleyip siz karar verin.

Oyun o yaştaki bir çocuk için biraz zorlayıcı. Açık dünya hayatta kalma oyunu olduğundan hayatta kalmak için avlanmak gerekiyor. Dolayısıyla şiddet ve kan mevcut. Youtube üzerinden oyun içi bir çok videoya ulaşabilirsiniz. İzleyip siz karar verin.
İlginize çok çok teşekkür ederim tekrar.

Rica ederim. Bilgisayar oyunlarına ilginiz varsa sizin için eğlenceli olabilir. Bende 9 yaşındaki oğlum istedi diye yükledim, şuan benden pek fırsat bulupta oynayamıyor.
Benim ilgim yokta kızım istiyor. Ama birde güçlü bilgisayar lazım diyorsunuz. Kızımın laptop sanırım bu iş için uygun olmayabilir bu durumda.

Mt2 az dolandırmadık milleti kız çarı açıp milletten item topluyorduk +9 lar efsunlar havada uçuşuyordu artık bıraktık

Diablo, Tomb Raider ve Syberia serileri . Başka tanımam.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back