Balık hepimizin hobisi ya PC oyunlarında.

PES2012 / graphic_oktay kullanıcı adım, kralı gelse tanımam😀

benimde oynamadığım oyun kalmamıştır...hastalık derecesinde oynarım...call of dutty serileri...mafia serileri..hit olmuuş olmamış bütün oyunları oynarım....ayrıca ps3 dede futbolda rakip tanımam...🙂

benimde oynamadığım oyun kalmamıştır...hastalık derecesinde oynarım...call of dutty serileri...mafia serileri..hit olmuuş olmamış bütün oyunları oynarım....ayrıca ps3 dede futbolda rakip tanımam...🙂

bende onu diyorum haydar, kullanıcı adımı yazdım, online oynuyorsan güzel bir derbi olur🙂

bende onu diyorum haydar, kullanıcı adımı yazdım, online oynuyorsan güzel bir derbi olur🙂

iddaya açık mı beyler oranları alalım😛

yakında onuda yaparlar mert abi, ps3 başka bir dünya gerçekten, ama ben çok iddalıyım🙂

counter da rakıp tanımam 😀 normal hayatımda da cok ıyı nısancıyımdır counter ıcınde gecerlı😀

9 Sene Counter Strike oynadım. Progamer olarak WGC turnuvularına katıldım. göz, köprücük kemiği ve boyun ağrıları ile mücade ettim. iyikide bıraktım hayat dışarda güzel. Şu anda PC oyunlarını dışarında gerçek hayatta icra ediyorum.

9 Sene Counter Strike oynadım. Progamer olarak WGC turnuvularına katıldım. göz, köprücük kemiği ve boyun ağrıları ile mücade ettim. iyikide bıraktım hayat dışarda güzel. Şu anda PC oyunlarını dışarında gerçek hayatta icra ediyorum.

Buluthan'a katılıyorum.Hayat dışarıda güzel..

Bi dakka bi dakkaa 😱😱 ben tırstım senden şimdi 😱
Pc oyunlarını dışarıda gerçek hayatta icra ediyorum cümlesi ile counter strike oyununu bir araya getirince benim aklıma bu adam tetikçimi acaba ? 😀😀 fikri düştü, nesin abi sen ? 😀 gerçek hayatta icra ediyorum demek ne demek 😛 bizim organizasyonlarda nokta atışı yapıp hepimizi öldürmeyimi planlıyosun nedir bilelim. 😀 Daha çok tırsmamız gerekiyorsa onuda söyle biraz daha tırsalım mesajlarımızı ona göre yazalım 🙂

Back