Balık hepimizin hobisi ya PC oyunlarında.

world of warcraft yıllarca oynadım ustune oyun tanımam

Her türlü oyuna bulaşmış biri olarak son gözdem World Tour Fishing, online bir balık tutma oyunu ve ücretsiz, hatta bir ara milli olta isminde türk guildi kuriyim dedim ama yeterince türk oyuncu olmadığı için vazgeçtim.Oyun gayet başarılı , balık tutma zevkini aynen yaşatmışlar, belli görevler var level alarak ilerliyorsunuz yem, iğne, olta, misina , makine sürekli daha iyilerini alabiliyorsunuz. Tuttuğunuz balığı hava atmak amaçlı gösterebiliyorsunuz, aldığınız tekneyle arkadaşlarla veya yalnız açık denizlerde de balık tutabiliyorsunuz. Oyunun hiçbir bağlayıcılığı yok oynamazsanız geri kalmak vs gibi girin eğlenin çıkın, bu arada belli bölgelerde ansızın başlayan yarışmalar, ve zamanları belli turnuvalara katılarak diğer oyuncularla yarışabilirsiniz. Coral.Island nickiyle oynuyorum oyuna başlayanlara yardımcı olurum...
Saygılar...

İlk zamanlar Age Of Mythology serileri ve Age Of Empires serilerine dadanmıştım.Ancak World Of Warcraft tamamen ayrı bir dünya.Online olup tüm o görevler zindanlar derken neredeyse evden kovulacak duruma geldim.Müthiş bir bağımlılık yapiyor.

İlk zamanlar Age Of Mythology serileri ve Age Of Empires serilerine dadanmıştım.Ancak World Of Warcraft tamamen ayrı bir dünya.Online olup tüm o görevler zindanlar derken neredeyse evden kovulacak duruma geldim.Müthiş bir bağımlılık yapiyor.
evlenemden önce eşimin bu oyunu oynadıgımdan haberi bile yoktu 😀 evlenince 2 ay bıraktım ama dayanamayıp yıne basladım sonra tabı sıkıntı cıktı 😀 taki baktıki olmıycak eşimde basladı o benden beter bagımlısı oldu 😀 bu aralar yıne baslamayı dusunuyorum ama zor tutuyorum kendımı 😀

World of Warcraft oynuyorum Beta Testeri idim çıkmadan önce. Çıkınca da direk başladım 🙂 10 yıl falan oldu hala oynuyorum 🙂

Özet : Sakın başlamayın 🙂

World of Warcraft oynuyorum Beta Testeri idim çıkmadan önce. Çıkınca da direk başladım 🙂 10 yıl falan oldu hala oynuyorum 🙂

Özet : Sakın başlamayın 🙂
10 puanlık uzman sorusu 5.8... serisinde rikinin ultisi neydi 🙂 Warcraft frozen ile karıştırmışım soruyu geri aldım 🙂

Dangeonları hatırlamıyorum ama pvp için lvl 19 dagerı düşürmek için az uğraşmamıştım 🙂 ayrıca plagueland daki baronun atını 🙂 iskelet atını düşürmüştüm. Düşün artık ne kadar uğraşmışım 🙂

Back