Balık Sevdam 2015 Yıl Başı Hediye Çekilişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harika bir uygulama oldu.👍 Zamanla daha da geliştirilip belli zamanlarda tekrarlanabilir hale getirmek lazım diye düşünüyorum. Fikir sahibi başta olmak üzere emek veren herkese teşekkürler.
Kazananları tebrik eder, en güzel avlara imza atmalarını temenni ederim.

16. ve son talihli 53 numara ile @scorpion26 nickli Murat Bey , hayırlı uğurlu olsun 🙂 Video yarım kalmış epey bir konuşmam boşa gitti 😀

Vayy hediyeyi kazanmışım. Çok sevindim valla. Hep amorti hep amorti nereye kadar. 🙂 Hem organizasyonu yapan arkadaşlara hem de hediyeler ile destek veren tüm üyelere canı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Teşekkürler arkadaşlar.
Şaşkın durumdayim. İlk defa böyle bir organizasyonda bir şey kazanıyorum.

Günaydın arkadaşlar, çocuğu uyutayım derken bende uyuya kalmışım 🙂

Erman Bey, adres bilgilerimizi gönderebilir misiniz? Yarın size kargo yapayım. İyi günlerde kullanın.

Organizasyon da emeği geçen herkese teşekkürler.

İşte arkadaşlar bu durum balıksevdam sitesinin kalitesini gösterir . Bir karşılık beklemeden yapılmış bir çekiliş var ortada . Admin moderatör ve üyeler uyum içinde ahenkle yaşıyor 🙂 foruma üye olmamı sağlayan @hunter a hala kalmamı sağlayan @Hamdi abiye balık inceliklerini öğreten @Selahattin e beni taaa izmite kadar getirip süper ağarlıyan @Evren Tamer e güldüren @fishlover a balığı aşkla anlatan @Yhy abime unutkanlık bende olsa bile üzgünlük mesajı atan @YEKTA abime şu yılbaşı hediyesine ortak olan herkeze ve attığım mesajları beğenen okuyan yorum yapan adını unuttuğum kim varsa iyiki varsınız . Forumu forum yapan sizlersiniz.

Bu organizasyonu başlatan, katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir aktivite oldu. Bunu arada bir yapalım derim - en az senede bir kere.

Hatta aklıma gelen şu: bir şeyler vermek isteyen veya elinde fazlası olup kullanılmayan ürünler bir arada toplanır ve admin tarafından makul bir ücret belirlenir örneği 40TL lik sıfır bir rapala için 30TL gibi ve sonunda toplanan paralar düzenlediğimiz tarihteki ihtiyaç sahibi bir yere yardım olarak verilir. Örneğin geçtiğimiz dönemlerde yaşadığımız soma faciası gibi... Yani bir nevi kermes 😉

Back