Balık Sevdam Ailesine "Bilgilendirme" Duyurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey bir oltacıdan olta seti almakla başladı ardından kafa kurcalayan konuları araştırıken buldum sizleri hoş sohbetler keyifli vakitler geçirdiğim güzel insanlar iyiki varsınız herşey birlikte güzel bu sitedeki büyüklerimden ve dostlarımdan çok şeyler öğrendim. Mesela balık bahane sohbet şahane sloganı, bugüne kadar fazla balık tutamasamda deniz kenarında olmak huzur veriyor burada ki sohbet gülümsetiyor beni kısaca burada her şey güzel emeği geçenlere çok teşekkür ederim

Tartışmanın konuşmanında bir adabı vardır belli bir çerçevede her şey olabilir tartışırsın anlatırsın ama art niyetli olmamak kaydı ile sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz

Merhaba, forum mevzusundan ve kullanımından pek anlamam, google da merakla bilgi ararken bu forumu buldum, gayet düzeyli ve yardımsever kullanıcıları/üyeleri olan, kaliteli forum olduğunu gördüm ve üye oldum, bu güzel ortamın devamını dilerim. Umarım ileride bende sizin aracalığınız ve dostluğunuz sayesinde buradan birilerine faydam dokunacak kıvama gelirim. Selamlar..

forum güncel olarak tartışma/yardımlaşma görevi gören platformdur.degisik goruslere sahip kişi veya toplulukların herhangi bir konudaki sorunları tartıştıkları ve birbirlerine eleştiri yapabildikleri zitliklari ve sorunlari tartistigi bir tekniktir. dinleyen bilgilendirilir. dinleyici sorularinda sorulari cevaplayanlar kendi aralarinda tartismazlar.günümüzde türkiye'de maalesef site ve forum sahiplerinin çoğunluğu iyi forumu sadece mesaj ve konu sayısı fazla forum olarak algılamakta ve buna uygun olarak niteliğe dikkat etmeksizin sadece copy paste içerik veya dosya paylaşımı konularına yönelmekte. oysa az kişinin bulunduğu ama kaliteli kişilerin bulunduğu forumlar da mevcut. bkz. (link)

böyle insanlar her zaman olacak abi...siz bildiğiniz yolda ilerleyin biz sizi takip etmeye devam etmekten yorulmayız..

Bu site sayesinde ilk spin avımla birlikte kıyıdan en büyük balığımı yakaladım ve her soruma yanıt alabildim, ayrıca balığa çıkabilecek arkadaş bile edindim.
Fikir ayrılığı elbette olacaktır ancak kötü niyet varsa işin içinde mutlaka bunun karşısına geçilmeli.
Çalıştığım kurumda boş zamanlarımda sitenin forum sayfası engelli diye ilgili bilgi işlem dairesine mail atmış ve tüm Türkiye'de ki kurum çalışanlarının sisteme girişini sağlamış oldum, gönderdiğim Mail ektedir.
Bu camiada seviyeli ve yardımsever paylaşımlarda bulunan tüm forumdaşlarımı kutlar, benim gibi sıfır bilgi ile bu sevdaya bulaşmış arkadaşlara yardımlarınızın ve forumun devamlılığını dilerim.

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    66.5 KB · Okunma: 41
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    66.6 KB · Okunma: 35
Hamdi abi ve Sayın site sakinleri abim yolumuz belli uzatmaya gerek yok hani aramızda bir espri olmuştur🙂 biliyorsun illa balik sevdam tsördümü giyip taksimde mi yürüyeyım abi bumudur için rahat olsun olur böyle durumlar sevdalılar balik sevdam da 🙂

Toplantı sonrası katılım yapan arkadaşlar ile bir hatıra fotoğrafı ve toplantı sonucu ile ilgili bir bilgilendirme yapılırsa memnun oluruz.

Back