Balık Sevdam Boğazda Tekne Organizasyonu Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Resimleri nereden küçültmek daha kolay arkadaşlar netten baktım bir çok program gösteriyor en kullanışlısı hangisi yada daha en pratiki ?

Bunlarda benim çektiğim fotoğrafLAR,

(link)

Aslında çok fazla fotoğraf çekme düşüncesi ile fotoğraf makinamı çantamdan çıkarmıştım fakat sanırım bir şeyi unutmuşum oda fotoğraf makinamdaki pilleri şarz etmeyi, sağlık olsun çekmiş olduğum ilk ve son fotoğrafımdan sonra pillerim ne yazıkki bitti, madem bir fotoğrafım vardı bende onu biraz daha güzelleştireyim dedim biraz olayın içersine romantizm felan ekledim güzelde oldu bence ama bundan sonra muhakkak dolu pillerle geleceğim şimdilik bende bu kadar arkadaşlar 🙄

harika bir gün olmuş orada olmak isterdim🙁

Çok güzel bir gündü, ortam çok güzeldi gerçekten yeni arkadaşlarla tanıştık. Tabiki balığın olmayışı 🙁 biraz hevesimizi kırdı ama bunun bağlı olduğu sebepler vardı. Sonuçta çok güzel vakit geçirdim. Herkese çok teşekkürler, Teşekkürler Hamdi abi. Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere...
Ha bu arada kamış bana çıkmadı 🙁 ama olsun Şileli abim bana güzel bir çapari verdi. Teşekkür ederim.

Fotoğraflar o kadar büyükkü Tolga, benim makina açmıyor. 🙁

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bunlarda benim çektiğim fotoğrafLAR,

(link)

Aslında çok fazla fotoğraf çekme düşüncesi ile fotoğraf makinamı çantamdan çıkarmıştım fakat sanırım bir şeyi unutmuşum oda fotoğraf makinamdaki pilleri şarz etmeyi, sağlık olsun çekmiş olduğum ilk ve son fotoğrafımdan sonra pillerim ne yazıkki bitti, madem bir fotoğrafım vardı bende onu biraz daha güzelleştireyim dedim biraz olayın içersine romantizm felan ekledim güzelde oldu bence ama bundan sonra muhakkak dolu pillerle geleceğim şimdilik bende bu kadar arkadaşlar 🙄

Bu fotoyu günün fotosu seçelim bence🙂

Resimlerin hepsini biryerde toplayıp gereken ebada getirmek gerekiyor sanırım benim makinemi bile benim internetimi bile kastıktan sonra baskasını düsünemiyorum😀 (Makina g5 8 çekirdek 16gb ram mac olunca internette 16 mb/ps olunca insanın şımarası geliyoda😀)

Back