Balık Sevdam BURSA DOĞA ve AV 5. Doğa Sporları, Avcılık, Balıkçılık Fuarına Katılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tam kesin olamakla birlikte Çarşamba günü Bursa da olacağım. Oktay arayacağım seni. Malzemeler bende.

fuar sayesinde birçok arkadaşla tanışma fırsatımız oldu,sanki herkez kırk yıldır tanışıyormuş gibi,balıksevdam ailesi günden güne dostlukarıyla çoğalıyor,birçok şehirden arkadaşlar,medyadan ,yaban tv den,balık dergisi sahibi hüseyin abi,telsizciler,akut çular,olta malzemesi satanlar,balıkçılığa ilgi duyan herkez sıtandımıza uğruyor ,bir çok fikir alışverişleri hoş sohbet ,herşey çok güzel, dostlarımızı standımızda görmek güzel,inşallah önemli bir aksilik olmazsa aranızda olacağım
Cevat abi sen ilk günden beri Standımızın vaz geçilmezisin 🙂 Sensiz Bir fuar düşünemiyorum 🙂
Tam kesin olamakla birlikte Çarşamba günü Bursa da olacağım. Oktay arayacağım seni. Malzemeler bende.
Kralsın Tolga 🙂

fuar sayesinde birçok arkadaşla tanışma fırsatımız oldu,sanki herkez kırk yıldır tanışıyormuş gibi,balıksevdam ailesi günden güne dostlukarıyla çoğalıyor,birçok şehirden arkadaşlar,medyadan ,yaban tv den,balık dergisi sahibi hüseyin abi,telsizciler,akut çular,olta malzemesi satanlar,balıkçılığa ilgi duyan herkez sıtandımıza uğruyor ,bir çok fikir alışverişleri hoş sohbet ,herşey çok güzel, dostlarımızı standımızda görmek güzel,inşallah önemli bir aksilik olmazsa aranızda olacağım

Hamdi abinin dediği gibi sen olmazsan olmaz cevat abi 🙂

Tamamdır Tolga haberleşelim. 🙂 bana özelden numaranı gönderirmisin.

Hamdi abinin dediği gibi sen olmazsan olmaz cevat abi 🙂

Tamamdır Tolga haberleşelim. 🙂 bana özelden numaranı gönderirmisin.
Oktay, görselleri senden geçen sene Tolga almıştı biliyorsun. Ben de ondan alacaktım "sözde" 😛 Bir yıl geçmiş ne çabuk. Senden aldığı şekilde sana geri getiriyor. 🙂

benim tırıvırı malzemesini bulabilirmiyiz {kaplumbağa yılan yengeç }yani tırıvırıya takılıp yemediklerimiz görsel bir tırıvırı ya hayır diyelim

Oktay, görselleri senden geçen sene Tolga almıştı biliyorsun. Ben de ondan alacaktım "sözde" 😛 Bir yıl geçmiş ne çabuk. Senden aldığı şekilde sana geri getiriyor. 🙂

Kiralık Balık Sevdam görselleri, afişleri ve bilumum fuar malzemeleri mevcuttur. Balık sevdam üyelerine özel fiyatlarla kiraya verilecektir. 😛

benim tırıvırı malzemesini bulabilirmiyiz {kaplumbağa yılan yengeç }yani tırıvırıya takılıp yemediklerimiz görsel bir tırıvırı ya hayır diyelim
Güzel bir düşünce ama nereden bulabiliriz?

Belki bir yerlerde görsel olarak vardır. Bize ulaştırırlarsa seviniriz.
Kiralık Balık Sevdam görselleri, afişleri ve bilumum fuar malzemeleri mevcuttur. Balık sevdam üyelerine özel fiyatlarla kiraya verilecektir. 😛

Anlaşırız senle 😛

Fuara katılacak arkadaşlarımıza, Standımızda Balık tutturacağız 🙂

hallettim tıtrıvırı malzemesini buldum şimdi arkadaşlar yapacağımız şu bir adet köklü ağaç üzerine takılmış tırıvırı balıklar kaplumbağa (karetta karetta) başka bulamadım yengeç başka bişeyler daha varda neyse slogan bulalım ne yazabiliriz fikirlerinizi yazarmısınız

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back