Balık Sevdam BURSA TÜYAP AV ve DOĞA Fuarına Katılımını Gerçekleştirdi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok hoş ,çok güzel bir fuar süreci geçmiş,,harcanan tüm emeklere ve yorgunluklara değmiş ,,fuar süresince uğraş veren tüm arkadaşları tebrik eder ve kutlarım...

fuarda sitemizi tanıtmakla birlikte birçok arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu,tüm dostlara,emeği geçenlere ve fuardaki medya guruplarınada teşekkürler,bizimle ilgilendiler ,inşallah yeni bir organizasyonda tekrar görüşme imkanımız olur,

fuar için niyetlenip yalovadan gitme planları yaparken selcuk abimin bir telefonu planlarımın hızlanmasına sebep oldu bu yuzden kendisine çok teşekkur ederim.Akşam saatinde bizi karsılayan ve o saatten sonra misafirperverligini en ust duzeyde yapan evini bizlere acan irfan kardeşime cok cok teşekkur ederim.sevgili modum erdal yıllardır tanısıyormusuz da heberimiz yokmus hoşmerim içinde ayriyetten cok cok teşekkur ederim gözüm doydu 😀 sevglili erkan senide tanıdıgıma sevindim su igne iplik olayı için staj ne zaman alabilirim 😀 sevgili cevat abi fuar boyunca cok yoruldun emeklerin için cok tesekkur ederim bu arada el feneri nasıl D:
veee hamdi bu fuarıda yuzunun akı ile gerceklestirdin emegine saglık.gucune saglık sabrına saglık guzel tanıtım oldu

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Fuarın güzel geçtiği karelerden belli. Gönül hep gelmeyi istedi ama malesef olmadı...

Sevgili admin hamdi, kısa bir sürede olsa standımıza uğrayıp seninle tanışmış olduk , tekrar sohbet için geri dönemedim kusuruma bakma , malum av bayisiyim , ticaret yaptığımız bir çok firma fuarda olunca zaman görüşmelere yetmedi.

Balıksevdam ın büyük bir camia olduğu aşikar , nice organisasyonlara !

Fuar konusunda da da iki kelam etmeden edemeyeceğim, geçen yıl dan farklı olan sadece firma olarak katılım sayısının artışı idi, balık malzemesi firmaları gecen yılın neredeyse üç katıydı, halk katılımıda oldukça iyiydi, ancak fuar mantığı hala ülkemizde oturmamış, ithalatcı veya üretici firmalar cok azdı genellikle av bayileri perakende için stant açmış , harala gürele bir hengameli alışveriş söz konusu. Oysa fuarların amacı firmaların bayilerle topluca görüşmeleri , ürünlerini tanıtmaları ve bağlantı yapmalarıdır.

Malesef bu yıl da bu mümkün olmadı, üstelik fiyatlar da pahalıydı..

İlk fuarda faal olmuş biri olarak bu fuara katılamamanın üzüntüsü ve sıkıntısı içindeyim inanın ama görüntülerden oradaki, arkadaşların İstanbuldaki faaliyetleri aratmadığı gözleniyor emeği geçen herkesi kutlarım...

Gerçekten güzel geçmiş bir fuar olduğu belli.
Kişiye özel Balık Sevdam tişörtlerine hasta oldum.
İlk Fırsatta bende isterim.

Katılan emeği geçen herkese tebrikler. Gayet şık ve güzel bir fuar gerçekleştirmişsiniz.

Back