Balık Sevdam Ekibi Eşkina Avında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hacı o iskorpitleri, kim yedi bee 😀 tebrikler güzel organizasyon ama sanki bir daha eksik org sorumlusu yok orda sanırım 😀

Güzel bir akşam geçirdik. 🙂

Sürekli sevgili kardeşim Selehattin'in İstanbul gelişi ya erteleniyor,ya denk getiremiyorduk,sonunda Hamdi işi sağlama almış,arabasına attığı gibi getirmişti. 😀

İyiki geldi,özlemiştik,her ne kadar oltalarımızın mesafesi gereği yayılmış olsakda,her ne kadar bir kaç saat erken gitsemde yinede onu ve diğer Dost'larıda görmek güzel oldu. 🙂

Hele uzun zamnandır aramızda olamayan sevgili Yaşar'da aramıza katılarak özlem gidermemize sebeb oldu.

Tekrarını yine tekrarlarız,yakında tekne organizasyonuda geliyor bekleyin bakalım. 😉

Öncelikle yem sorununu emegiyle ve alın teri ile çözen cagatay kardesime, orgu ayarlayan Hamdi ve Mustafa ve bize katılan Tolga Fatih Zafer ve Yasar ağabeylerime ve Arzu ablama , beni gece vakti ortalarda bırakmayan Ozkan kardesime teşekkürü borç bilirim🙂 muhabbet şahane balık bahane olsa da boş donmedik çok şükür 🙂 çaylar içildi kahkahalar girlaydi.. Satış yapan Faruk Abi'm de gelse idi güzel olacaktı 🙂 yoklamada eksik çıkan gözlerimizin aradığı Gokhan , Salih ve diğer abilerimizi de Boğazda yapılacak organizasyona bekliyoruz. Herkese selamlar🙂

İskorpitlerde fenaymış valla canım çekti 😀 Yine güzel bir buluşma olmuş gülen yüzler herşeyi anlatıyor zaten. Buluşmanın yapıldığı yere gelseydim bana şehirlerarası yolculuk yapıyormuş hissiyatı doğardı kesinlikle, hele buna hafta arası olması ve akşam trafiğini eklersek sorma gitsin, Devamsızlıktan kalacağız bu gidişle en kısa zamanda görüşmek üzere....

Güzel bir buluşma olmuş, Katılan herkeze selamlar olsun Bursadan, Selahhattin seni ayrıca kutluyorum kardeş🙂 Sayende dostlar bir araya gelmiş.

Selam arkadaşlar,

Hakketten güzel bir geceydi son dakika haberim olunca bastım gittim. Hem balığı hemde arkadaşları özlemişiz.
Çok güzel muhabbet ve balık oldu. Bu arada çağatay çok yaman balıkçı olma yolunda hızlı adımlar atıyor.
Orda elimiz ayağımız oldu. Benim genç ve yakışıklı kankam Çağatay tekeleri süzdüğü yetmiyor gibi oltalara
yem takma işinide çok güzel yaptı.

Katılan ve mesaj yazan herkese teşekkürler.

Bu arada balıkları sağolsunlar bana verdiler. 😀

tebrikler,dostlarla güzel birgece geçirmişsiniz,balıkta olunca olaya renk katmış,çağatay da çok azimli gözüküyor, bu gidişle babasını sollayacak,dostluklarınız ve güzel avlarınız daim olsun

İyi dilekleriniz icin teşekkürler sevgili ağabeylerim hepiniz ayrı ayrı degerlisiniz benim icin bunu bilesiniz diyor ve gazı veriyorum😀 hadi yeni bir org ayarlayalım henüz ben istanbuldayken🙂 tadı damağımızda kaldı valla🙂

Back