Balık Sevdam Ekibinin Urla Balık Avı Yarışması ve Sevdalılarla Buluşma Gezimiz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başta Hamdi ve İrfan olmak üzere tüm balıksevdam ekibine sıcak ve samimi dostlukları için teşekkür ederiz. Ben ve kızım Elifnaz balıksız ama çok keyifli iki gün geçirdik.
Bu kadar aksiliğin olması '' her işte bir hayır vardır '' dedirtti gerçekten , ancak sizlerle anışmış olmak bile çok güzeldi , umarım ileride gerçekleşecek organizasyonlarda beraber olabiliriz.

Not : bursa ekibinden togay ve fatih gene kıramadık şeytanın bacağını 🙂

Yaşanan tüm talihsizliklere rağmen,dostlarla geçirilen harika bir gün olmuş.İnsan orada olamadığına üzülüyor.Belgesel tadında harika anlatım içinde ayrıca teşekkürler...

Değerli Balıksevdam ekibi,

Hidea Deniz Motorları Türkiye ve Damla Marin Ltd. Şti. olarak Desteklediğimiz Urla Organizasyonuna katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. aksilikler olmasa daha keyifli olabilirdi ancak buna rağmen sizlerle tanışmak ve sohbet etmek bizleri mutlu etti. Başta Hamdi bey olmak üzere yanımızda olan dostlara teşekkür ederiz. Bilmenizi isterizki amatör balıkçılık ve Sportif balıkçılığa olan desteklerimiz devam edecektir. Daha bir çok organizasyonda görüşmek üzere.

Saygılarımızla...

Değerli Balıksevdam ekibi,

Hidea Deniz Motorları Türkiye ve Damla Marin Ltd. Şti. olarak Desteklediğimiz Urla Organizasyonuna katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. aksilikler olmasa daha keyifli olabilirdi ancak buna rağmen sizlerle tanışmak ve sohbet etmek bizleri mutlu etti. Başta Hamdi bey olmak üzere yanımızda olan dostlara teşekkür ederiz. Bilmenizi isterizki amatör balıkçılık ve Sportif balıkçılığa olan desteklerimiz devam edecektir. Daha bir çok organizasyonda görüşmek üzere.

Saygılarımızla...
Ben de buradan şahsım ve Amatör balıkçılar adına size tekrar teşekkür ederim. Keşke tüm firmalar sizin kadar bu konularda duyarlı olsalar.

çok güzel bir paylaşım ve çok güzel bir anlatım olmuş kendimi orada hissettim ayrıca faruk beyide tebrik ederim

ben yola çıktığımızda birşey söylemiştim...

BEN - FATİH - YÜCEL... hayır abi olmaz, bu iş hayatta olmaz demiştim.. 🙂

dediğim çıktı... 🙂 olmaz abi olamaz, biz kaç kere denedik olmadı şimdi mi olucak yani 🙂

ben sığacık limanında da bişey demiştim...

ULAAA NE GÜZEL GULET, HEEYT BE NE KADAR BÜYÜKMÜŞ, OOO GEMİMİZ MUHTEŞEM...

yahu bi MAŞALLAH diyin, gemi şimdi ikiye ayrılcak dedim...

ikiye ayrılmadı ama şanzıman bloğu çatladı 🙂

velasıl kelam... git gel 900 kilometre yol... çok bişey anlamadık açıkçacı, hatta ne yalan söliyim eşlerimiz ve çocuklarımız adına söylüyorum sanırım biraz rezillik çektiler...
çok soğuk ve inanılmaz bir rüzgar vardı... dışarıda oturup sohbet etmek bile imkansızdı bi bakıma... konakladığımız otel tabiri caizse LEŞ gibiydi, soğuk cabası, üşümekten uyuduğumuzu bile anlamadık... tek korkumuz çocukları hasta etmekti... çok şükür bişeyleri yok... meşakkat çekmeye çok alışkınız ama işin içinde ailesi olunca insanın hakikaten kafası rahat olmuyor... hele hele işler yolunda gitmeyince...

ancak bursa ekibi olarak anlamadığımız tek bişey var... şöyle geriye dönüp baktığımızda bütün bu olumsuzluklara rağmen biz her dakika gülmüşüz arkadaş 🙂
samimi söylüyorum kimse sus pus oturmadı, yaşanan her olumsuzlukta bir kahkaha atmayı başarabildik gerçekten.. 🙂 hatunlarımıza da canı gönülden teşekkür ediyoruz bu kadarına katlanabildikleri için...🙂

ama laf aramızda eşimin latifeyle karışık şu sözünü hiç unutmayacağım

''Amatör mü? Siz amatör bile değilmişsiniz...'' hadi buyur arkadaş...
anlattıklarımla değil, bizzat kendi yaşadıkları ile yola çıkarak söylediği bir söz bu...

bu yorumlarımı sakın memnuniyetsizlik göstergesi olarak algılamayın lütfen...
gerçi çok memnun olundu denilirse elbette ki yalan söylenmiş olur...
ama herkes yaşadıklarını dile getirmiş, bende yaşadıklarımızı dile getiriyorum...🙂

bu yolculuk aslında çok önemli kanazımlar ve tecrübeler ile sonuçlandı bizim için...

kazanım. EŞLERİMİZ ARTIK BİZİMLE HAYATTA BALIĞA GELMEZ 🙂 (İYİMİ KÖTÜMÜ BİLMİYORUM) .. 🙂

kazanım. GÜZEL İNSANLARLA TANIŞTIK, SEVDİK VE KENDİMİZİ SEVDİRDİK (UMARIZ BÖYLEDİR)

tecrübe. GÜZEL YERLER GÖRDÜK, GÜZEL ŞEYLERE TANIK OLDUK...

tecrübe. ANLADIKKİ BURSADAN SAAT 4 TE ÇIKSAK 9 BUÇUK GİBİ ANTENLİ MERCAN LİVARIMIZDA ARKADAŞ🙂))

tecrübe. TOGAY, FATİH, YÜCEL ARTIK BİRLİKTE TUVALETE BİLE GİTMEMEYE KARAR VERDİK 🙂)))))))))) (TABİKİ LATİFE, ÖLÜME BİLE GİDERİZ, BALIK HARİÇ 🙂))

kazanım. BİR GULET GÖRDÜĞÜNDE MAŞALLAH DENİLMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİK..

kazanım. OTELDE KALACAKSAK YANIMIZDA ÇALI SÜPÜRGESİ VE PASPAS BULUNDURMAMIZ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİK. 🙂))) (YOKTU ARKADAŞ VE GERÇEKTEN OLMALIYDI YANİ)

elbette ki tamamı latife ile karışık gerçekler… en güzeli sağ salim evimize dönebilmemiz gerçekten… sonuçta bir yola baş koyduk ve tüm bu yaşananların ardında bir hikmet saklı idi…

İzmir ve İstanbul ekibindeki değerli büyüklerimize gösterdikleri gayret, yakın ilgi ve sıcaklık için canı gönülden teşekkür ediyor, Bursa’ ya en kısa zamanda bekliyoruz…

Harika bir gezi olmuş Ekip harika...tebrikler.Yarışmaya girmek isterdim 🙂

Sevgili Togay sizlerle tanışmaktan ben de şahsım adına çok menun oldum 🙂

Aksilikler çıktı, ama Bursa'da acısını çıkarırız 🙂

Sevgili Togay sizlerle tanışmaktan ben de şahsım adına çok menun oldum 🙂

Aksilikler çıktı, ama Bursa'da acısını çıkarırız 🙂

Hamdi abi kaç senedir, yazışıyoruz burda🙂 ama hala seninle yüzyüze gelemedik biliyosun diymi, eğer bursaya gelirde beni aramazsanız, dağada yazmam buraya bilgin olsun😀😀

Hamdi abi kaç senedir, yazışıyoruz burda🙂 ama hala seninle yüzyüze gelemedik biliyosun diymi, eğer bursaya gelirde beni aramazsanız, dağada yazmam buraya bilgin olsun😀😀
Haziran'da Fuardayım, şimdiden söyleyeyim. 4 gün gelmezsen ben de sana küserim 😛

Back