Balık Sevdam Ekibinin Urla Balık Avı Yarışması ve Sevdalılarla Buluşma Gezimiz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelmezmiyim, tabikide orda olucam🙂

Sevgili Hamdi,Yaşar,Faruk ve Yalçın inanın o arabada 5. kişi olmayı çok isterdim,,,yüzlerinizdeki ifadeye sahip olamadan bu dünyadan göçen insanlar var bu dünyada ve memlekette ,,,Dostluğa ve kardeşliğe gösterilecek en güzel örnek ve kareler için teşekkür ediyorum,,,her daim birarda böyle güzel işlere imza atmanızı temenni ediyorum,,,sağolun varolun

Sevgili dostlar,İzmir in kuzeye bakan bu tarafları hem Yıldız'ı hem de Poyraz'ı en sert biçimde alan yöreler...😉Her yağmurdan sonra eğer yağmur'un devamı gelmiyecekse bizim buralarda rüzgar hemen kuzey yönlere döner...Sizin şansınıza da bu organizasyon kuzey rüzgarlarının seert estiği bir zamana gelmiş...🙂

Sizler sanırım bu rüzgardan kurtulmak amacıyla cephesi güneye bakan taraflara yönelmişsiniz...Ama yazıdan da anladığım kadarı ile şanssızlık burada da yakanızı bırakmamış...

Her şeyde bir hayır vardır..🙂.Bunda da bir hayır aramak lazım...🙂Bu defa böyle olsun..İnşallah bir dahakine daha güzel bir havaya denk gelir demekten başka bir diyecek söz yok herhalde...

Çok istememe rağmen malesef katılma imkanı bulamadım...🙁İnşallah bir dahaki sefere...🙂

Sevgili dostlar,İzmir in kuzeye bakan bu tarafları hem Yıldız'ı hem de Poyraz'ı en sert biçimde alan yöreler...😉Her yağmurdan sonra eğer yağmur'un devamı gelmiyecekse bizim buralarda rüzgar hemen kuzey yönlere döner...Sizin şansınıza da bu organizasyon kuzey rüzgarlarının seert estiği bir zamana gelmiş...🙂

Sizler sanırım bu rüzgardan kurtulmak amacıyla cephesi güneye bakan taraflara yönelmişsiniz...Ama yazıdan da anladığım kadarı ile şanssızlık burada da yakanızı bırakmamış...

Her şeyde bir hayır vardır..🙂.Bunda da bir hayır aramak lazım...🙂Bu defa böyle olsun..İnşallah bir dahakine daha güzel bir havaya denk gelir demekten başka bir diyecek söz yok herhalde...

Çok istememe rağmen malesef katılma imkanı bulamadım...🙁İnşallah bir dahaki sefere...🙂

Sevgili İshak İstanbullu arkadaşlarlarla 3-4 hafta sonra kokar koyu açıklarına aynı tekneyle gitmeyi düşünüyoruz ,,senide bekleriz.....

Birtek rüzgarın izin vermesine ihtiyaç vardı, o da vermedi.
Vermedi ama bu olumsuzlukta kimsenin yüzünü soldurmadı.
Farklı koylarda farklı organizasyon planları bile yapılmış olmasına rağmen olmadı, olamadı.
Olmayınca olmuyor işte. Vardır bunda da bir hayır deyip yüzümüzü gelecek organizasyonlara çevirelim. İlk fırsatta da kendimize kurşun döktürelim. 😀

Atış yarışmasında sanırım hayatımın en kötü atışlarını yaptım.
Zaten herhangi bir iddiam yoktu ama yarışma heyecanını yaşamak için katılmıştım.
Ama dedim ya olmayınca olmuyor diye. Olmadı.

Cumadan salıya birçok liman, sahil geçtim. Çeşitli aksilikler yüzünden elime olta bile alamadan geri döndüm.
Sağlık olsun deyip igeçtim.

Tüm bunlara rağmen orada yeni arkadaşlarla tanışmak, İstanbuldayken bile zor gördüklerimi görmek güzeldi. 🙂

Tebrik ederim abi süper valla çok imremdim size bende orda olmalıydım 🙂 neyse nasip. Enaz sizin kadar mutlu oldum diyebilirim.

Fotograflar herşeyi anlatıyor, bize söyleyecek fazla birşey kalmamış.🙂 Yüreklerinize sağlık.

Faruk Usta'yı da mangaldaki başarısından sonra farklı bir alanda da başarılı olması nedeniyle ayrıca tebrik ederim. 😛 Ellerine sağlık Faruk Abi 😉

Tebrikler,ne güzel bir birlikteliktir bu.
Fotoğraflar yaşadığınız o mükemmel zamanı fazlasıyla anlatıyor.

Back