Balık Sevdam Geleneksel İftar Yemeği Buluşması 12 Temmuz 2014 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Benim şartları zorlayacak bir durumum malesef yok Mustafa'cım, önceden ayarlanmış programım var. Başka zamana diyelim, sizlere iyi eğlenceler dilerim...

Uzunca zaman oldu görüşmeyeli,hasbihal ederdik. 🙂
Sağlık olsun,başka sefere inşallah sevgili Süleyman.

Benim de programım var. İptal olması durumunda katılırım ben de. Cuma günü haber veririm tekrar.

hayirli iftarlar simdiden programlarimiz olmasa ben inaniyorum ki site sakinleri baskin yapardi

Benim de programım var. İptal olması durumunda katılırım ben de. Cuma günü haber veririm tekrar.

hayirli iftarlar simdiden programlarimiz olmasa ben inaniyorum ki site sakinleri baskin yapardi

Arkadaşlar durumlar değişirse Cuma gününe kadar bildirin,birlikde güzel bir iftar yapalım. 🙂
Çaylar bol ve sınırsız olacak,sohbetle güzel gider. 🙂

Haydi Balık Sevdam sakinleri,hep birlikde güzel bir iftar yapalım.
Sanırım konuyu yeteri kişiler göremedi,çekinmeyin katılım yapın,yeni üyelerde buyursunlar tanışalım.

Şimdi isimleri görelim. 🙂

Geçen sene de keyifli bir iftar yemeği olmuştu, kadro tamamlanır 🙂 yeni arkadaşlarımız da katılırsa mutlu oluruz.

Listeye sevgili kardeşim Eray ve eşini de ekledim.
Katılımları bekliyoruz.

Tam da o gün Çanakkale'ye doğru yola çıkıyoruz.
Bu sene de kısmet olmadı.. 🙁
Sonrakilere bakacağız artık.. 🙂

Katılmayı düşünen arkadaşlar, Rezarvasyon sıkıntısı olmaması İcin yarın netleştirirseniz iyi olur.

C.Tesi brezilya-hollanda,pazar arjantin-almanya maçları var,organizasyon tarihi biraz yanlış gibi gelmekte bana🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back