Balık Sevdam İstanbul Boğazı Balık Avı Organizasyonu Gerçekleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harika bir ortam olmuş. Helal olsun tasarlayanlara, uygulayanlara ve katılanlara...

mustafa, irfan ın kahvede güzel çıkmış,kahve falıda baktırsaydın bizim balıklar nezaman çoğalacak diye,sende şans faktörü biraz daha fazla olmalıydı niye dersen kımızı don balıkta şansı artırır derler,şaka biryana güzel vakit geçirmişsiniz fotoğraflar herşeyi anlatıyor,biz kabuğumuzu kırıp bir türlü gelemiyoruz,istanbul ekibi bukonuda çok iyi,paylaşım için teşekkürler en kötü gününüz böyle olsun,çağatay da canavar gibi maşallah her işin üstesinden geliyor

Eyvallah Cevat abi 🙂 elimden gelenin en iyisini sizlere sunmaya çalışıyorum 🙂

Organizasyonda emeği geçenleri gönülden kutluyorum. Umarım şartlar müsait olursa bir sonraki seferde bende aranızda olmak istiyorum.
Saygıyla ve sağlıcakla kalın.

Uzun zaman olmustu Dost'larla bir araya gelmeyeli.
Bir takim aksilikler ve yogunlugum sebebiyle sieye girememem ve gelismelerden haberim olmuyordu,tam zamaninda yapilan bu organizasyonla Dost'larla kucaklastik ve yeni arkadaslarlada tanisma firsati buldum.

Bu arada hediyelerin dagitilmasina vesile olan Incecizgi balik malazemeleri'ne de tesekkur ederim.

Herkes pek bir yaşlanmış. Yanlış görmüyorsam da Çağatay epey büyümüş. İrfan ağabey gelmiş. Ne göresim var yahu, özlemişim...

Balık yine yokmuş, eh bu durum artık alışılagelmiş bir durumdu. 🙂 Yalnız mangalı görünce gözlerim Faruk ustayı aramadı değil hani. 😉

Muhabbetle...

Güzel ve keyifli bir organizasyon olmuş.
Katılan herkesi tebrik ederim.

Back