Balık Sevdam İstanbul Boğazı Balık Avı Turu Gerçekleşti. 23.11.2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel bir organizasyon olmuş, fotoğraflara bakarken gelemediğim için çok üzüldüm hatta orta yerimden çatlayacağım şimdi :l Büyükçekmece-Avcılar civarında da yapılsa bu organizasyon yahu :l

Merhaba arkadaşlar, bugün çok keyifli bir gün geçirdim. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim 🙂 Yeni arkadaşlarımız la tanıştık, hoş sohbetler yaptık, saz ekibimize de ayrıca teşekkür ederiz. En kısa zaman da yeni organizasyonlar da buluşmak dileğiyle.

Yaklaşık 8 senedir birçok organizasyonda birlikte olduk ve çok keyifli anlar geçirdik . Bu organizasyonda her zamanki gibi çok güzel ve keyifliydi . Saz ekibiniz olarak bizde çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız 🙂

Fotoğraflara devam 🙂

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Yaklaşık 8 senedir birçok organizasyonda birlikte olduk ve çok keyifli anlar geçirdik . Bu organizasyonda her zamanki gibi çok güzel ve keyifliydi . Saz ekibiniz olarak bizde çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız 🙂
Ben tam keyfini çıkaramadım saz ekibinin. Sen ve mustafa ile başka bir organizasyonda keyfini tadarak çıkarmak istiyorum 🙂

Elinize ağzınıza sağlık arkadaşım.

Balıklı organizasyon.
İnanılır gibi değil.. 🙂
Makus talihimiz kırılıyor mu ne? 😀
Tüm katılımcılara tebrikler...

Aynen Şeref abi🙂 8 senedir tekne organizasyonlarında bu kadar balığa ilk defa denk geliyorum 🙂 bu bir dönüm noktası olabilir 🙂

Back