Balık Sevdam İstanbul Boğazı Balık Avı Turu Gerçekleşti. 23.11.2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Mert Yılmaz sana teşekkür edemedik 🙂 Herşey için teşekkür ederiz ..
Saygı sevgiler 🙂

Eski ve yeni dostların buluştuğu, son derece güzel ve nihayet balıklı bir organizasyonu geride bıraktık, buradan sonuç çıkartıp artık sezon içlerinde bu turlarımızı yapmamız daha mantıklı sanırım herkes hem fikirdir, Kendi adıma gayet güzel vakit gecirdim katılan herkese teşekkür ederim, bir dahaki orglara kadar sağlıkla kalın dostlar 🙂

Ara vermemek lazım Selocuğum 🙂 Güzel sohbetlerin için teşekkürler

Tüm gönül dostlarına merhaba,

Bugün işlerimin yoğunluğu nedeniyle fırsat bulup ta paylaşımda bulunamadım. İzin verirseniz bir iki kelam da ben etmek istiyorum.

Balık Sevdam Ailesine yakışan, çok güzel bir organizasyonu daha, tadı damağımızda kalarak geride bıraktık.
Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen Hamdi Tekbıyık , Mustafa Yurt ve Mert Yılmaz dostlarıma Bizi eski dostlar ile buluşturup, yeni arkadaşlarla yeni dostlukların oluşacağı bir ortam sağladıkları için kendim ve ailem adına teşekkür etmek isterim.
Bu organizasyonda bulunamayan eski dostlarıma’da buradan bir merhaba demek isterim. Umarım en kısa sürede bir araya geliriz.

Balık tutma konusunda ise;

Gececiler başlığı altındaki yorumumda ;
Ama balık olursa hani derler ya kaymaklı ekmek kadayıfı olur diye, inşallah öyle olur demiştim.
Son zamanlarda ki balık tutma yönünden geçen en iyi organizasyondu, gerçekten kaymaklı ekmek kadayıfı gibi oldu. Bundan sonraki organizasyonlarda daha iyileri rastgelir inşallah, diyerek tüm gönül dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 🙂

Hoşçakalın.
Onder abi seni ve aileni yine aramizda gormek cok guzeldi.
Gercekten guzel bir organizasyon oldu. Katilimin ve destegin icin cok tesekkurler. Umarim bundan sonra tum organizasyonlarda da aramizda olursun selamlar

mert abı sarı lacıvert gıyseydın bot tutup binip gelicektim ama gıymedıgın ıcın gelmedım o yuzden sen gelme sadece tebrık et deme 🙂)
sözünü tutmadın napiyim sonra bana gem vurma

Bırak oğlum yawww.Sende sarı kırmızı giyecektin beraber dostluk dersi verecektik. Kaçak güreşiyosun.

Back