Balık Sevdam Kartal Balık Avı Organizasyonu Gerçekleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel vakıt gecırmıs arkadaslar..Hem sevindim azda kıskandım ama kısmet..Herkese rastgele..

Özkan abi ve Süleyman ile bol muhabbetli güzel bir gece oldu,yemli av yapılacağını hiç tahmin etmediğimden spin takımlarımla geldim 🙂 Keyifli güzel bir geceydi,çinekop takımı ile istavrit yakalayan Süleyman'ı gecenin kahramanı ilan etmek istiyorum müsadenizle. 🙂

Ayrıca özkan abiye misafirperverliği dolayısıyla çok teşekkür ederim.

Kısa bir katılım yapabildiğim etkinlik çok güzeldi. Oldukça iyi bir av gecesi olması da beni çok etkiledi.

edc7e9afda97938b03539c4cef4cc095.jpg

Hepinize afiyet olsun dostlar ben istikakımı afiyetle tükettim çok şükür

Arkadaşlar merhaba,
Çok güzel katılımla güzel bir gece ve av oldu.
Yeni tanıştığımız arkadaşlarda oldu,çok hareketli av oldu,istikakımıza düşeni aldık.

Katılım yapan ve telefonlarla da arayarak iyi niyetlerini belirten arkadaşlarada teşekkür ederim.

Bir başka buluşmada görüşmek üzere. 🙂

Çok güzel bir buluşmaya daha imza attık.Bu Sefer en azından Mustafa Abi(Hunter) ve benim için balıklı bir organizasyon oldu. Sabora kankam da tavalığını çıkarttı.Bendeki tüm resimleride yükledim an itibari ile katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.Yeni arkadaşlarla tanışmak beni mutlu etti , eski dostlarla bereaber olmak çok keyifliydi.Kankalarımla hasret giderdim .Beni evinde ağırlayan can dostum Mustafa abim sana ayrıca teşekkürler.

Sabora kankamın hasılat 😉

DSC02882.jpg

Mustafa Abim ile Benim hasılat ;

DSC02886.jpg

Herkese tebrikler. Yine çok guzel bir organizasyon gercekleşmiş. Balıklara değilde kaçırdiğım sohbetlere uzuldum 🙂

Back