Balık Sevdam Tanışma Ve Sohbet Buluşması.yer: Hedef Balık 4 Mart Pazar 14:00

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

hunter

Daimi Üye
Tepki
741
Ödül
113
Dostlar merhaba...
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli,Yen'i Dostlarla tanışma,eski dostlarla Hasbihal etme amaçlı bu konuyu açmak elzem oldu.

Buluşma yeri olarak sevgili Dostum @Hamdi'nin hepinizin de bildiği mekanı Hedef Balık Pendik Marina İçerisinde alt katta kapalı otopark çıkışında herkesin rahatça bulabileceği yer.

Burada buluşup sevgili Dostum'un sürekli kaynayan meşhur çayından içip çok faydalı sohbetler gerçekleşeceği bir buluşma olacağı kanısındayım.

Tarih: 4 Mart Pazar Saat: 14:00

Bu saat aralığı herkes için uygundur düşüncesindeyim,herkes kahvaltısını yapıp gelmiş olur.

Ayrıca @Çağatay kardeşimin bilmeyenler için söylüyorum düğüm çeşitleri ve Engin tecrübelerinden hep birlik de faydalanacağımız bir buluşma ve sohbet olacaktır.

Buluşmamızda sürpriz isimler olacaktır,şimdiden buraya yazmıyorum ki süprizi kaçmasın

Konu altına sohbet şeklinde buluşma için değerlendirmelerinizi yazabilirsiniz.
Herkese sevgiler.

Not: Hamdi Kardeşim'de konu önemi hakkında bir şeyler ve eklemeler yapıp,konu hakkında herkesin desteğini rica ederim.

IMG_5346.PNG IMG_5347.PNG IMG_5348.PNG IMG_5349.PNG

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kapımız Tüm Balık Sevdalılarına açıktır Süpriz buluşmaya katılacak tüm arkadaşlarımızı bekleriz 🙂

@hunter Mustafa abi önerin üzerine sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız 🙂

Uzun zamandır bana telefon ile ulaşanlar vardı,aklıma bu şekilde senin sıcak Ve samimi mekanında çay eşliğinde güzel bir buluşma olacağını düşündüm.
Ev sahipliğin için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ara ara lafını yapıyorduk Mustafa abiyle böyle bir organizasyonun yapılması için etkinlikte hediye olması farklılık katabilir böyle bir durum olursa da elimde var olan sahtelerden 2 tane hediye sepetine benden cam Sakız’ı çoban armağanı

Merhaba arkadaşlar ara ara lafını yapıyorduk Mustafa abiyle böyle bir organizasyonun yapılması için etkinlikte hediye olması farklılık katabilir böyle bir durum olursa da elimde var olan sahtelerden 2 tane hediye sepetine benden cam Sakız’ı çoban armağanı
Evet güzel bir giriş ile geldin,hoş geldin Samet'im.

Bende çam Sakız'ı çoban armağanı bir hediye katkısı ile varım.

Böylece aramıza yeni katılan üyelere yada genel amaçlı bir çekiliş yapar sürpriz hediye vermiş oluruz.

Böylece buluşmaya bir renk katmış oluruz. : )

Evet güzel bir giriş ile geldin,hoş geldin Samet'im.

Bende çam Sakız'ı çoban armağanı bir hediye katkısı ile varım.

Böylece aramıza yeni katılan üyelere yada genel amaçlı bir çekiliş yapar sürpriz hediye vermiş oluruz.

Böylece buluşmaya bir renk katmış oluruz. : )
Bu bir ilk galiba 🙂

Bir firmaya gelip, gelen katılan arkadaşlar tarafından hediyelerin verilmesi 🙂

Sponsorlukla değil gönüller ile planlanmış bu buluşma için sizlere çok teşekkür ederim.

Bilmeyen arkadaşlar vardır inanın bu buluşmayı bilmiyorduk bize süpriz oldu ve Hedef Balık ailesi olarak bizleri mutlu etti.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back