coner
Daimi Üye
Yükselenim yengeç.🙂Abi Yengeç burcunu unutmayalım 🙂 Ben temmuz benim ufaklık haziran 🙂
Yükselenim yengeç.🙂Abi Yengeç burcunu unutmayalım 🙂 Ben temmuz benim ufaklık haziran 🙂
Bence @Hamdi bey'den Hedef Balık logolarından ve Balık sevdam logolarından isteyin,buradan sizde organize olarak bir buluşma tertipleyin bizlerde buradan destekleyelim : )Keşke Hedef Balık'ın İzmir'de de bir şubesi olsa da biz de orada buluşsak 😉
Emin merhaba,Estağfirullah.4 mart pazar günü karşıda bir toplantıda olacağım. Eğer olurda erken bitirebilme şansım olursa sizlerle tanışmayı bir şeref bilirim... Orda olmaya çalışacağım.. Ayrıca Hunter abiye böyle bir yazıyı uygun görüp buraya yazdığı,bizlere değer verdiği,balık sevdalılarının buluşmasına vesile olduğu için teşekkür ederim.. Umuyorum görüşürüz...
Abi ben Kova burcuyum. Balıkları kovaya koyuyoruz sonuçta. Buradan da bir alaka kurulabilir gibi geldi.Balık burcu, denizin ve balıkçılığın hastasıdır.
Benimki 25 şubattı,oğlan 5 mart,yeğen 2 mart.
iNŞALLAH abi kısmet diyelim. Olurda gelemezsem bile mutlaka hamdi abinin dükkanına uğrayacağım..Emin merhaba,Estağfirullah.
Bizler burada çok çok sağlam dostluklar edindik,misal sevgili Hamdi ile belki 15 yıllık dostluğumuz var. : )
Geç saate yazdım buluşma saatiniki herkes rahat katılabilsin.
Seni aramızda görmeyi çok isterim.
Selamlar.
abim bana en büyük hediye sizin sohbetiniz gerisi bahane çekilişe yeni üye arkadaşlar katılsın ben gelebilirsem sizin için olur sadece 🙂Arif naber?
Bak kaçırma bu buluşmayı,hem tanışma,hem sürpriz hediyeler var.
Bence @Hamdi bey'den Hedef Balık logolarından ve Balık sevdam logolarından isteyin,buradan sizde organize olarak bir buluşma tertipleyin bizlerde buradan destekleyelim : )