Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Balık Sevdam Üyeleri Balık Dergisi Mart Sayısında Yerini almıştır..
Tamer bu işler kıdemle olmuyor ortaya koyduğun eser seyre, okumaya değerse ki senden bunun tersi birşey görmedim şimdiye kadar yaz gönder hocam... Biz eskilerden gördük, yeni başlayan gençlerde bizlerden görsün...
Yaşar'ın kapak olacak kadar harika karesine tanıklık etmek beni de çok mutlu etti. Yaşar kutlarım başroldesin.
Tabii diğer arkadaşlarımızın hakkını yememek lazım. Hepinize selam ediyorum.
Selamlar dostlarım. Kapak fotosu çok şık. 😀 Levrek veya amatör balıkçılık hakikaten emek ve özveri isteyen bir iş. Bu harika kareyi levrek tutmaya çalışırken sevgili Burç Karadeniz üstad çekmişti. Çok beğendiğim bir foto herkesle paylaşmak istedim.
Birol kankam senin teknik bilgine şapka çıkartırım, saygı ile önünde eğilirim. Ama iş pratiğe geldiğinde şapkandan tavşan çıkartır kıvama geldim.
Tüm güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Geçenlerde yıllık abone oldum Balık dergisine. Sonra fotoğrafımı yolladım değerlendirilmesi amacı ile sağ olsunlar kapak yapmışlar. Hemen 10 tane daha dergi edinip arşiv yapayım.