Balık tutarken gıcık olduğumuz durumlar...

Yanıma gelip duran insanlar, o yüzden gölden başka yerde balık tutmuyorum artık. 🙂

Yıllar olmuş hortlatalım konuyu..

Derenin durgun kısmında balık tutarken civardaki zibidilerin oraya taş atması ve olmadık zamanda çalan telefona deli olurum elde değil..😀

Yakaladığım limit altı balığı suya iade ederken etraftaki bohcacıların bana acır gözlerle bakmaları beni uyuz eder.. 🙂

takım sarılıdır oltaya kursun dahil gidersin kayalıklara açarsın takımı tam kursun yuvarlanır girer kayaların arasına çek çek çıkmaz takılır bır yere deli olursun misinaya zarar verecem diye kahrolursun sonunda kopar o kurşun

Muğla'da bir gece yemli denemesindeyken, yörenin gençlerinin yakınımızda efendice selam verip, başladıkları biralarının etkisine girip birden şişeleri kırıp sık tekrarlarla Hamine Koyeeemmm diyerek etrafta koşuşturmalarını unutamıyorum 🙂 Bu arada totalde içilen miktar kişi başı 2şer kutu o da ayrı bi muamma 😀

Zırt pırt tekne geçmesine birde daha çok teknelerin kıyıya çok yakın sürekli aynı yerde yavaş yavaş dolanarak tekne arkasından silikon çekmeleri beni deli ediyor Üleeeeeeeeennnnn!!!!! Bu olay aksu çayı ağzında gerçekleşiyor bazen aynı anda 3 yada 4 tekne akarsudan denize çıkıp sonra mendireğin önünden sola dönüp sonra tekrar akarsuya girip sürekli "U" çiziyorlar kıyıdan mendirekten olta atanlarada hiç saygı göstermiyorlar hatta bikeresinde kıyıdan olta atan birinin oltasına teknecinin silikon takımı dolaştı adamlar o kadar bağırdı dur kurtar şunu diye adam o kadar Ayı ki! durup kurtarmadı koparttı gitti bide " gelmeyin sizde buraya dedi" tam bir öküzler bi gün orada bu yüzden birileri vurur birbirini kıyıdan biri ateş eder ama ne zaman

Teknede yalnız avlanırken başıma sık gelen ve hala akıllanmadığım olay.Arkadaş 50-60 metre dipten balığı tasmaladığından eminsin, başlıyorsun 40 derece sicak havada balığı tekneye alacağın sırada 4-5 kg kaya levreğinin küpeşteyle dokunmasıyla firar etmesini seyrediyorsun, be adam al kepçeyi üşenme işte 1 metre ötende duruyor kepçe,yok nasılsa daha önce kaç kere çektin diyorsun kendine bunuda kepçeyle uğraşmadan alırım diyorsun ama balığın iğneyi ne şekllde yuttuğundan haberin yok aslında varda kaderciliği seçiyorsun sonra vah vah vah.Teknede arkadaş varsa bu gaflete düşmüyoruz ama insan tek başınayken bir çeşit kumar oynuyor herhalde en azından ben yapıyorum bunu başkalarına anlattığım zaman duyduklarımı siz hesap edin artık.Bunu yazdıktan sonra belki kendime telkin olurda bu gibi durumdan uzak durur gıcık olmaktan kurtulurum belki😉

Back