anladım bizim amacımız 1 2 tane yakalayıp mangal yapmak işte hepsi bu amacımız ticaret değilŞu an tatlı suda hiç bir balık türünde av yasağı yok ama alabalık ve turna balığı havyar tutmaya başlamış olabilir.
Alabalıkta yasak 1 ekimde başlamış , ama bölge bölge değişiyor yasak tarihleri siz hangi ildesiniz, (link)anladım bizim amacımız 1 2 tane yakalayıp mangal yapmak işte hepsi bu amacımız ticaret değil
afyonkarahisardayız biz fakat yine kafam karıstı 15 mart ile 15 haziran arasında mı kalkmıs yasak öbür tarafta alabalık tarihi de farklı gittiğimiz yerde ne var nerden bilelim biz onu müneccim miyim biz ya 😀Alabalıkta yasak 1 ekimde başlamış , ama bölge bölge değişiyor yasak tarihleri siz hangi ildesiniz, (link)
Teşekkürler 😀 hocam isobder belgesini telefonuma yükleyeyim gelen olursa açarım gösteririm tarihleri bişey yapamazlar o zamanŞu an sadece alabalıkta yasak başlamış diğer balıklarda yasak yok , tutarsanız da salarsınız alabalıkları alıkoymazsanız bir problem olmaz.
Sizin bölgeyi bilmem ama israil sazanı garanti vardır 🙂 ne yem atsanız gelir , siz yanınıza mısır , tavuk ciğeri ,ekmek içi , solucan da bulabilirseniz alın ,bu yemleri çoğu balık sever.Teşekkürler 😀 hocam isobder belgesini telefonuma yükleyeyim gelen olursa açarım gösteririm tarihleri bişey yapamazlar o zaman
peki göletlerde hangi balıklar olur hocam barajlarda falan
sudak levrek turna hiç görmedim ben yakalayanı barajlarda burada
😀 😀 israil sazanı banko zaten onu hesap etmiyorum sjsjsjSizin bölgeyi bilmem ama israil sazanı garanti vardır 🙂 ne yem atsanız gelir , siz yanınıza mısır , tavuk ciğeri ,ekmek içi , solucan da bulabilirseniz alın ,bu yemleri çoğu balık sever.