Melih Peker
Daimi Üye
sabah 5 te gidip halden alırsan anlamazlar ama balık üzerinde ağ izleri olmamasına ve gerçekten de o gün tutulmuş olduğuna emin ol
Biraz da geyik olsun diye açtım 🙂Balık sevdam ve sevdası tarihinin en geyik konusu ödülüne aday gösterilir bu konu🙂
Fotoğraflı kanıtlarla konuşmak gerekiyor artık 😂Bu saatten sonra tuttum desen de kimseyi inandıramazsın 😅
Evet bir de güzel anlatımıyla beraber bir kaç rapor açmalısın. Sitede binlerce örneği var. Hadi bakalım 🙂Fotoğraflı kanıtlarla konuşmak gerekiyor artık 😂
Bu konu biraz geyik biraz sitem amaçlı açıldı. Haklısınız çevremde balık avı ile ilgilenen kimse yok her şeyi kendim deneye deneye öğreniyorum. Dalga geçmek gibi anlamayın lütfen, siz anlatın da sizden anlayayım kıyıdan balık avı hadisesini.Yanlış anlamanı istemem ama önce kurşun ağırlığı ve benzeri konularla ilgili başlıklar açarak başladın, sonra çok değil aradan birkaç gün geçmeden mahallelinin bakış açısı ve insanları kandırmak adına nasıl yapabilirime döndün.
Bence sen 'kıyıdan balık avı' hadisesini çok yanlış anlamış ve yorumlamışsın.
Bu konu biraz geyik biraz sitem amaçlı açıldı. Haklısınız çevremde balık avı ile ilgilenen kimse yok her şeyi kendim deneye deneye öğreniyorum. Dalga geçmek gibi anlamayın lütfen, siz anlatın da sizden anlayayım kıyıdan balık avı hadisesini.