Balıkçıdan alınan balığı ben tuttum diye yutturmak

sabah 5 te gidip halden alırsan anlamazlar ama balık üzerinde ağ izleri olmamasına ve gerçekten de o gün tutulmuş olduğuna emin ol

Kendinizi kandırırsınız sadece. Kimseyi takmayın, bu işi zevk için yapın.

Yanlış anlamanı istemem ama önce kurşun ağırlığı ve benzeri konularla ilgili başlıklar açarak başladın, sonra çok değil aradan birkaç gün geçmeden mahallelinin bakış açısı ve insanları kandırmak adına nasıl yapabilirime döndün.
Bence sen 'kıyıdan balık avı' hadisesini çok yanlış anlamış ve yorumlamışsın.

Yanlış anlamanı istemem ama önce kurşun ağırlığı ve benzeri konularla ilgili başlıklar açarak başladın, sonra çok değil aradan birkaç gün geçmeden mahallelinin bakış açısı ve insanları kandırmak adına nasıl yapabilirime döndün.
Bence sen 'kıyıdan balık avı' hadisesini çok yanlış anlamış ve yorumlamışsın.
Bu konu biraz geyik biraz sitem amaçlı açıldı. Haklısınız çevremde balık avı ile ilgilenen kimse yok her şeyi kendim deneye deneye öğreniyorum. Dalga geçmek gibi anlamayın lütfen, siz anlatın da sizden anlayayım kıyıdan balık avı hadisesini.

Arkadaşım 20 seneden fazla balığa giderim hala balık malzelerine verdiğin parayla dünyanın balığını yerdin derler. Can sıkıcı mı sıkıcı insanın şevkini kırıyorlar mı kırıyorlar. Sen bakma onlara oltan elinden düşmesin çok güzel bir uğraş.

Bir arkadaşım geçen sene heves etti gittik olta aldık daha balığa gitmeden etraftan o paraya kaç kilo balık alırdın diye laf edenler oluyodu. Onların laflarına aldanıp iki üç kez balığa gittikten sonra hobiyi bıraktı.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konu biraz geyik biraz sitem amaçlı açıldı. Haklısınız çevremde balık avı ile ilgilenen kimse yok her şeyi kendim deneye deneye öğreniyorum. Dalga geçmek gibi anlamayın lütfen, siz anlatın da sizden anlayayım kıyıdan balık avı hadisesini.

Üslubunuz hiç hoş değil, bazen karşınıza öyle bir insan denk gelir ki sizin tuttuğunuz fare kadar kedi sevmişliği olabilir! Ona göre adabımızı ve duracağımız noktayı iyi bilelim bence.
Böyle cümleleri bu forumda ilk kez kuruyorum, kıymetli hobidaşlar ve saygıdeğer üstadlar kusura bakmasın.

Tamam sen sürekli başlık açmaya, gözlemlerini yahut sana cevap yazanları yorumlamamaya, geri dönüş yapmamaya ve en önemlisi 2 gün geçtikten sonra ET ALAMADIĞIN İÇİN yani mahallelinin gözünde yeterli seviyeye ulaşacak kadar balık tutamadığın için balık halinden, tezgahtan balık alarak sosyal statünü yükseltme kaygılarına devam et.
İnsan yerine koyup da hem diğer başlığında uzun uzadıya cevap yazan da hem de burada yorum yazan da yani bende hata var. Başlıktan ayrıldım, daha bir şey yazmam. Sevsinler senin balık sevdanı.

Back