Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Mimarım. En son Proje Müdürü olarak çalışıyordum, bir seneyi aşkındır çalışmıyorum, şimdilerde bakıyorum tekrar. Herkesin anlayacağı dilde yazarsak; en çok yaptığım iş şantiye idaresi genel olarak...
Dış Mimar diye bir meslek dünya üzerinde yoktur. İç mimar diye bir meslek var, ayrı bir bölümü var. Ben mimarım.
Ve hayır! Üst katın wc'sinden size su damlıyor ise bu benimle ilgili bir konu değil. Ya da çok ama çok uzaktan alakalı bir konu. Taksiye bindiğimde meslekten konu açılırsa bu ikisi çıkıyor karşıma. Dış mimar ve su damlama problemi...
15 senedir gitar çalıyorum ayrıca... Kendime ve sevdiklerime kadar çalıyorum.
bir yakınımla birlikte kurmuş olduğumuz site sayesinde türkiyede duvarsticker üretimi başlamış oldu 6 sene çalıştık usta olduk gün geldi tartıştık ve işten ayrıldım 2013 mart itibari ile bir beton santralinde elektronik kantar operatörüyüm 🙂
Özel bir bankanın şikayet yönetiminde ekip yöneticisiyim . Tüm gün şikayet dinliyor ve çözüm yaratmaya çalışıyorum , her fırsatta balığa giderek kafa dağıtıyorum . Gidemediğim zaman davul gibi geriliyorum 😀