Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaşaR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elektrik-elektronik mühendisi yeni mezun işsiz bir kardeşinizim 🙂

Hoş geldin sektöre, bir meslektaşın olarak hedefin büyük ama beklentilerin küçük olsun. Yani iş imkanı çıktığında şusu iyi değilmiş yok imkanları azmış deme.

Soruların olursa sorabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoş geldin sektöre, bir meslektaşın olarak hedefin büyük ama beklentilerin küçük olsun. Yani iş imkanı çıktığında şusu iyi değilmiş yok imkanları azmış deme.

Soruların olursa sorabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 yıl piyasada pişmeden mühendisim demek yok Yiğitcim 😉 Haksızlıkları göreceksin, belki isyan edeceksin ama pes etmeyeceksin. İşçi sağlığı ve güvenliği uzmanlığından uzak duracaksın. Hapishaneler bu belgeyi alan mühendislerle dolu. Üç kuruş için başını yakacak işlerden uzak duracaksın.

Merhabalar,

Ben gıda mühendisiyim. Bir firmada üretim sorumlusu olarak görev yapıyorum. İstanbulda yaşıyorum her fırsatta balığa gidip stres atmaya çalışıyorum.

özel bir bir bilgisayar firmasında teknik destek uzmanı olarak calısmaktayım. bir gün ege ye kacma hayaliyle istanbula el sallayacagım günü bekliyorum 🙂

Bende bu kaçma hayali ile yaş genç iken çok çalışıp erken emekliğim için yatırım yapmaya çalışıyorum.

Mesleğim esnaflık. Yapı malzeme satışı (nalburluk) yapmaktayım.

Back