Balıkçılık ile ilgili Bulduğum tişörtler

forkill96

Daimi Üye
Tepki
132
Ödül
53
Herkese merhaba özellikle ava giderken sevdağımı anlatan tişört bakıyordum internette araştırmalarıma rağmen çokta resim bulamadım

tabiki Focaino(Selahattin abi)ye ve emeği geçen herkese BALIKSEVDAM tişörtlerini yaptırdıkları için çok teşekkürler

siyah ve beyaz renginden edindim

internette gezinirken kaftın çok hoşuma giden yalnız avcı modelini sipariş ettim

(link)
Yapayalnız! Beğen ya da beğenme, yalnız olmak epeyce çok olacağın bir şeydir."

Dr. Seuss
(link)
savagearın tişörtünden 1adet edineceğim (link)
(link)

Bu tişörtü malesef trde bulamadım önerebileceğiniz bir yer var mı (link)

sizinde bu güzel hobi ile ilgili beğendiğiniz tişört fotoğraflarınızı paylaşmanızı isterim

yaprağın çıktığı bu günlerde manidar olsun diye istanbul da seninki kaç santim tee shırtlerinden giyerdim ................

Bence google'dan görsel bulup kendi tshirt dizaynınızı yapabilirsiniz ve digital baskı ile bastırabilirsiniz. Hem sadece size özel olur 😉 Tshirt dahil yaklaşık 30TL maliyeti oluyor, bilginize.

(link)

Ben bu tişortun siparişini verdim.
Ellerinde kalmamış.Kadıköy mağazası benim için getirticek ve beni arayıp bilgilendirecek.

Bence google'dan görsel bulup kendi tshirt dizaynınızı yapabilirsiniz ve digital baskı ile bastırabilirsiniz. Hem sadece size özel olur 😉 Tshirt dahil yaklaşık 30TL maliyeti oluyor, bilginize.

Umut'um günaydın,
Seninle bir ara bir tasarım hazırlayalım müsait bir gün.
Mesela bir akşam Tuzlada buluşalım,belki bu akşam. 🙂

Back