Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkçılıkta Yapay zeka :-) bu akşam çok şaşırdım

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Özcan abi seni bile heyecanlandıran kamış neymiş çok merak ettim doğrusu.
@siprus yukarıda cevapladığı gibi aranılan KAN
Shimano Ultegra XR Surf Hybrid 4,50m 200g 3pc
Yaklaşık 1-1,5 aydır başladık bu kamışı soruşturmaya. 420si var. 4,50 olanında 200 gr atarlı olanını shimano stokları dahil (geçtim bayileri) hiç bir yerde yok. İkinci elde bile 200 gr atarlısı (450 olarak) düşmedi.
Sonunda @siprus kamışı yurt dışında bulunca bu seferde tek korkumuz noel ve krismıs tatili (yoğunluğu) öncesi kamışların ingiltereye kargo ile ulaşması oldu. Çünkü gelecek olan arkadaşın dönüş günü belli.
Kısacası heyecan ve telaş olayı bu. Bir arkadaşımızın heyecan ve beklentilerine ortak olduk.

Bu arada Umut kardeşimdende fiziki test sonuçları gelmedi. Kamış beklentilerini karşılamıştır inşallah..

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
@siprus yukarıda cevapladığı gibi aranılan KAN
Shimano Ultegra XR Surf Hybrid 4,50m 200g 3pc
Yaklaşık 1-1,5 aydır başladık bu kamışı soruşturmaya. 420si var. 4,50 olanında 200 gr atarlı olanını shimano stokları dahil (geçtim bayileri) hiç bir yerde yok. İkinci elde bile 200 gr atarlısı (450 olarak) düşmedi.
Sonunda @siprus kamışı yurt dışında bulunca bu seferde tek korkumuz noel ve krismıs tatili (yoğunluğu) öncesi kamışların ingiltereye kargo ile ulaşması oldu. Çünkü gelecek olan arkadaşın dönüş günü belli.
Kısacası heyecan ve telaş olayı bu. Bir arkadaşımızın heyecan ve beklentilerine ortak olduk.

Bu arada Umut kardeşimdende fiziki test sonuçları gelmedi. Kamış beklentilerini karşılamıştır inşallah..

Teşekkürler abi kamış çok iyi bir kamış, deneme fırsatım oldu benim gibi atış özürlü biri bile iyi mesafe attı ,çok şık çok güzel bir kamış ayrıca.Sayende güzel bir kamışım oldu, tekrar teşekkürler.

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Bence en iyi kamış yıllar önce aldığım 15-20 yılı rahat var. ALBASTAR 2060 CARISMA OLTA KAMIŞI 390 CM 80-120 atar
bazen surf gibi kullanırım bazen sahtelerle spin atar gibi atarım hiç yormaz, boyunu kısıp tekne kamışım olmadığı zamanlarda tekne kamışı olarak kullanmışlığımda vardır :cool:

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
kamışı bilmemde bu benim makina 70li yılların ilk yarısında alındı. 4 tane makinam daha olmasına rağmen bunu hala bırakamıyorum kullanmaya devam ediyorum. herhalde benle inat ediyor ben senden önce ölmeyeceğim diye. Üzerinde de o yıllardan kalma Platil marka misina var. Çürü artık be yeter desem de o da makinayla yarışıyor.

Ekli dosyalar

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
merak edenler için hikayenenin sonu
15 şubat 2026, saat 22 sularında kamışlar eve giriş yaptı. :)
oğlan gitti aldı gerçi gitmeseydi arkadaş ay sonunda zaten getirecekti.
merak edenler için girişte gümrükte sorun çıkmamış geçmişler,
uçağa verirken uzun olduğu için spor ekipmanı eklettik bilete (ek olarak 3600tl ödedik) detay olarak ta balık oltası seçtik sorunsuz geldiler
sadece geldikten sonra havalimanında oğlan fazladan 1 saat beklemiş normal valizi anında gelirken
oltaların bulunduğu paket 1 saat 1,5 saat gecikmeli teslim edilmiş. görevliler sürekli 5dkya geliyor 5dkya geliyor diye uzatmışlar.
oğlan kaybettiklerini düşünmüş açıkcası

karşınızda shimano ultegra xr 450 hibrit 200 gr atarlı kamış.

en yakın zamanda (haftaya cts/pazar hava müsade ederse) test etmeyi düşüyorum, akabinde deneyimlerimi burada paylaşacağım kısmetse...

WhatsApp Image 2026-02-15 at 22.10.26.jpegWhatsApp Image 2026-02-15 at 22.10.27 (1).jpegWhatsApp Image 2026-02-15 at 22.10.27.jpeg

Son düzenleme:

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vay, vay, vay 👍👍👍
Sonunda yahu 👏🏻👏🏻👏🏻.
Geç olsun, güç olmasın derler üstadım, ama geldi sonunda mızraklar.

HAYIRLI UĞURLU, KISMETİ NASİBİ BOL OLSUN
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Ekli dosyalar

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Teşekkür ederim üstadım,
sizinle az uğraşmadık bu kamıştan Türkiyede bulabilirmiyiz diye sonunda geldiler,

İnşallah güzel trofelerimiz, bu işe gönül verenlerin trofeleri olsun