Balıkesir'den Selamlar

Herkese merhabalar 15 senedir balık tutkunuyum, tekne alamadım. Kıyıdan avcılık yapıyorum.
Şuan sarımsaklıdayım ve 3 ay burada kalacağım, teknesi olupta balığa giden var ise yardım eder birlikte balık tutma heyecanını yaşayabilirim 🙂
Zevk için yapıyorum tutulan büyük balıkları komple veririm kendime yetecek kadarını alsam yeterlidir.

Merhaba, Ayvalık'ta yaşıyorum, yeni yeni balık tutmaya merakım başladı. Kıyıdan tutmak istiyorum. Hem spin hem de surf tipi kamış ve makine önerebilir misiniz? Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur bir takım için Max 2000TL verebilirim. Bir de ekstra olarak neleri almam lazım? Nelere ihtiyacım olur? Yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

2000 liraya ancak kaliteli 2 veya 3 adet maket balık alabilirsin veya başlangıç seviye bir adet kamış arkadaşım

Merhaba, Ayvalık'ta yaşıyorum, yeni yeni balık tutmaya merakım başladı. Kıyıdan tutmak istiyorum. Hem spin hem de surf tipi kamış ve makine önerebilir misiniz? Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur bir takım için Max 2000TL verebilirim. Bir de ekstra olarak neleri almam lazım? Nelere ihtiyacım olur? Yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

iyi günler ,
2 bin lira bu hobi için çok düşük bir bütçe
balık av malzemeleri satan yerel dükkanlarda bu paralara başlangıç setleri çok kötü oluyor
benim önerim bu paralarda kalacaksanız dechatlondan kamış ve makina seçimi yapmanız olur
çok kaliteli olmasalarda başlangıç için oradaki ürünler yeterli olacaktır sizin için

Bütçemi 3k yapsam bana surf için kamış ve makina önerisi yapabilir misiniz?
Tekrar merhaba.

Hocam sana en güzel öneriyi yaşadığın ve avlanacağın bölgede bu hobiye gönül veren insanlar yapabilir.

Benim söyleyebileceğim şu, gerçekten fiyatlar almış başını gidiyor. örneğin boğazda çapari ve yemliye uygun olarak kullanabileceğin kamışlar 2.500-3.000 bandında şu an. Haa fibergals alayım 1 sene sonra atarım diyebileceğimiz kamışlar da var 1000 tl civarı ama aklı başında kimse o kamışı birisine al demez örneğin.

O yüzden bence senin yapman gereken bölgendeki insanlara danışman, sonra onların tavsiyesiyle edindiğin bilgileri burada paylaşıp, söylediklere ürünlere muadil veya daha kalitelisini araştırman olacakır.

ypksa benim bütçem bu bana takım önerin demek hem sağlıklı hem mantıklı değil.

Back