Baliksevdam forumunun iphone ve android üzerinden okunabilmesi

Malesef şu anda giremiyorum, son üç gündür bildirimleri alamıyordum dün akşam itibariyle hiç girilmiyor (ağ hatası, lütfen daha sonra tekrar deneyin) diye bir uyarı yazısı çıkıyor telefondan yada proğramdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü diğer takip ettiğim formlara sorunsuz giriyorum. @Önder Kanığ @Hamdi @agartan please help me🙂😉🙁.

Malesef şu anda giremiyorum, son üç gündür bildirimleri alamıyordum dün akşam itibariyle hiç girilmiyor (ağ hatası, lütfen daha sonra tekrar deneyin) diye bir uyarı yazısı çıkıyor telefondan yada proğramdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü diğer takip ettiğim formlara sorunsuz giriyorum. @Önder Kanığ @Hamdi @agartan please help me🙂😉🙁.
Şimdi mesajını gördüm ve hemen hem Tapatalk üzerinden hem de safari üzerinden deneyerek foruma girip izleyebiliyor olduğumu gördüm..
Belki anlık bir sıkıntı oluşmuş olabilir..

Şimdi mesajını gördüm ve hemen hem Tapatalk üzerinden hem de safari üzerinden deneyerek foruma girip izleyebiliyor olduğumu gördüm..
Belki anlık bir sıkıntı oluşmuş olabilir..
Şeref abi halen devam ediyor bilmiyorum ne yapacağım bekleyelim bakalım.Netten girebiliyorum sorun tapatalk üzerinden girişte

Tapatalk tan ayarlara girin, "ön belleği temizle" seçip tekrar deneyin düzelecek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 gündür forumda bazı pencereler görünmüyor... Bende üst kısımdaki reklamlar kaybolmuş... Sitenin bu reklamlarda küçükte olsa geliri varsa düzeltilmesi iyi olur diye düşünüyorum... Ayraca sağ tarafta online olan moderatörler penceresi de kayıp...

Şu an Tapatalk üzerinden cevaplıyorum.
Nasıl bir hata veriyor sende?
Hiç bir şekilde siteye tapatalk üzerinden giremiyorum ne bildirim geliyor nede takip ettiğim yada etmediğim bütün konulara tıkladığım zaman ağ hatası sonra tekrar deneyin diyor.
Yaklaşık 4-5 gündür bende de sorun var.Sorun sadece bildirim uyarısı gelmiyor.Okuma ve cevaplamada sıkıntı yok.
İlk başta bende de aynı sorun vardı şimdi komple gitti.
Tapatalk tan ayarlara girin, "ön belleği temizle" seçip tekrar deneyin düzelecek mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denedim maalesef düzelmedi herşeyi denedim programı sildim yeniden yükledim,çıkış giriş yaptım, programı başka tele yükledim oradan giriş yaptım nanay olmuyor.

Back