Baliksevdam forumunun iphone ve android üzerinden okunabilmesi

Arkadaşlar bu şekilde bir sorun yaşayan varmı?
Örneğin birinci resimdeki gibi paylaşılan bir link e tıkladığım da ikinci resimdeki sayfayla karşılaşıyorum.
e036a4cae2ecddc6d8a4f8349d7e4444.jpg
5fe8f313e029c5297c2f2c370b15760e.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, mobile uygulamada geri tuşu var mı? Bir ilana girdikten sonra ya da bir ürünü göstermek için paylaşılan bağlantıdan geriye gelemiyorum... yardımcı olur musunuz?

Merhaba, mobile uygulamada geri tuşu var mı? Bir ilana girdikten sonra ya da bir ürünü göstermek için paylaşılan bağlantıdan geriye gelemiyorum... yardımcı olur musunuz?

Aynı sorun bendede var.
Paylaşılan bir videoyu izledikten sonra videonun paylaşıldığı sayfaya geri dönüş olmuyor. Ancak o sayfanın en üstunde mavi olarak çıkan bölume girip " forum " yada başka bir sayfaya gitmek zorunda kalıyorum.
İkinci el satış bölümünde örnek 4 sayfaya bakıyorsunuz. Tekrar geri dönmek istediğinizde sizi 1 inci sayfaya atıyor.
Bu hem cep telefonundaki uygulamada hemde tabletimde aynı sekilde oluyor.

Geri tuşu konusunda mobil uygulamada bende sorun yaşıyorum, özellikle bazı fotoğrafları görüntülediğinde aynı konuya geri dönemiyorsun, ana sayfaya dönmek gerekiyor

Geri tuşu konusunda mobil uygulamada bende sorun yaşıyorum, özellikle bazı fotoğrafları görüntülediğinde aynı konuya geri dönemiyorsun, ana sayfaya dönmek gerekiyor
evet bu çok can sıkıcı bir durum.

normalde iphone ios'da sola çekince geri gider en azından bu seçenek konulabilir diye düşünüyorum.

Uygulamalarda geri gelme sorununu çözemedik. Ama Crome tarayıcıdan girerseniz mobil sayfa açılıyor ve oradan kullanabiliyorsunuz.

Uygulamalarda geri gelme sorununu çözemedik. Ama Crome tarayıcıdan girerseniz mobil sayfa açılıyor ve oradan kullanabiliyorsunuz.
Benim sorunla ilgili ne söyleyebilirsiniz?

Benim sorunla ilgili ne söyleyebilirsiniz?

Sizin sorun ile ilgile bilemiyorum çünkü orası tapatalk üzerinden kullanılıyor biz oraya müdahale edemiyoruz.

Ben de dün Chrome'dan bir ara aynı hatayı aldım. Bir kaç saat sonra kendiliğinden düzeldi.

Back