BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

Teşekkürler crome tarayici ile idare edicem mobil arayuz oldukça hoşuma gitti tek eksiği konuya en son atilan mesaji kimin ne zaman attiginin konuya girmeden gozukmemesi onun dişinda güzel

Teşekkürler crome tarayici ile idare edicem mobil arayuz oldukça hoşuma gitti tek eksiği konuya en son atilan mesaji kimin ne zaman attiginin konuya girmeden gozukmemesi onun dişinda güzel

Sizin telefon markası ne acaba? Sol açılan menüde Yeni Mesajlar linki var mesela oradan detaylı olarak da bakabilirsiniz...

Ben begenmedim. Eskisi cok daha güzel ve kullanımı kolaydı eskisini geri istiyoruz

Mesaj yazdığımız her konuyu otomatik izlemeye alıyoruz sanırım, bunu engelleyebileceğimiz bir seçenek mevcut mu acaba menüde?

Üstte "izlediğin konular" var. Oraya girip halledebilirsiniz. Konu listelenmezse, (okunmuş mesajları listelemez) hepsini görüntüleyin daha sonra konular listelenecek oradan tikleyip aşağıdaki açılır menüden çıkartabilirsiniz. O noktadan itibaren otomatik izleme olsun istemiyorsanız tıklayın; (link) "Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al..." hemen altında da "ve cevapları e-posta ile bildir" kutusu var onları kapatırsanız artık otomatik takip olmaz. "Ben tamamen kurtulmak istiyorum!" derseniz her şey burada; (link)

abi bugünün mesajları yokmu ?

Ekledim üst menüde şu anda. O link günlük mesajları listeler komple.

Bence de güzel ve hızlı olmuş.
Yalnız profilimize baktığımızda açtığın konular başlığında daha önce açtığımız konuları görebiliyorduk. Şimdi sanırım sadece açtığımız konuları göremiyoruz. Yada ben beceremedim. 🙂

Üye profilinizdeki "Hakkımda" sekmesinde istedikleriniz var ama ben daha da kolaylaştırdım şimdi. En üst menüde (adınızın yazdığı açılır ayar menüsü) Yazdığın Mesajlar, Açtığın Konular linkleri var. O linklerden istediklerinize ulaşabilirsiniz.

@Hamdi elinize sağlık hamdi abi rahatsız olduğum bir konuyu belirtmek isterim, forum da cevap yazdığım her konuyu takip ettiklerime alıyor ve o konuya her yorum yazan için bana bildirim geliyor, tapatalk da da abone gözüktüğü için telefon susmuyor, benim görüşüm cevap yazdığım konuya beni abone yapmasa ben istediğim konuya kendim abone olsam daha iyi olmazmı ?

Üstte "izlediğin konular" var. Oraya girip halledebilirsiniz. Konu listelenmezse, (okunmuş mesajları listelemez) hepsini görüntüleyin daha sonra konular listelenecek oradan tikleyip aşağıdaki açılır menüden çıkartabilirsiniz. O noktadan itibaren otomatik izleme olsun istemiyorsanız tıklayın; (link)"Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al..." hemen altında da "ve cevapları e-posta ile bildir" kutusu var onları kapatırsanız artık otomatik takip olmaz. "Ben tamamen kurtulmak istiyorum!" derseniz her şey burada; (link)

Profil fotoları büyümüş ancak eğri büğrü görünüyor Savaşcığım, daha büyük ve net olsa iyi olacak, bu şekilde çirkin duruyor 🙂

Düzelttim artık 🙂

İzlediğim konulara girince,mesaj yazdığım herhangi bir konuda kendi mesajıma tek tıkla ulaşamıyorum.Hani yazdığım mesajı bilmek açısından.Gerçi bildirim geliyor fakat bazen öncekiler geride kaldığından kendi mesajıma kısa yoldan ulaşmak istiyorum.Acaba bu mümkünmü şu an yoksa sonradanmı yapılacak.

En üst menüde (adınızın yazdığı açılır ayar menüsü) "Yazdığın Mesajlar", "Açtığın Konular" linkleri var. O linklerden istediklerinize ulaşabilirsiniz.

2 3 sayfa açmaya kalkınca 508
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

uyarısı alıyorum

Düzeltildi.

Bugünün mesajları diye bir tuş vardı eskiden, bazen konuları okuyup cevap sonradan yazıyorduk, buraya tıkladığımızda konular kaybolmuyordu, şuanda bir kere girip cıktığımızda o konu kayboluyor okunduğu için, bunu düzeltebilir miyiz?

Düzeltildi. Üstde var şimdi 🙂

Savas kardeş işin zor be ..Allah kolaylık versın..Herkes bısey istiyor benım basım kelmı bende ısteyeyım dıyecem kelım zaten😉 Mumkunmu acaba mesajları okurken ekrandan levrek gecse..😀

1-2 gün içinde site toparlanmış olacak tamamen inş. Amin cümlemize 😀

Sizin telefon markası ne acaba? Sol açılan menüde Yeni Mesajlar linki var mesela oradan detaylı olarak da bakabilirsiniz...
Telefon modeli general mobile discovery

Sol tarafta menü falan acilmiyor (dun aksama kadar aciliyordu)
Ayrıca masaustu sürüme geçmiyor verdiginiz linkden ayarlarda. Denedim ayar mobil versiyon olarak kaliyor değişmiyor

Back