BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

ya taptalkdan girdiğim için eskiden böyle bir sorun yoktu
sorun ise her yorum yaptığım konuda yapmadığım halde kendi kendine konuya otomatik obone olması

(link) ve hemen üst sağ kısımda "Takip Edilen Konuları Yönet" var. Oradan tüm abonelikleri silebilirsiniz. Üstte "izlediğin konular" var. Oraya da girip halledebilirsiniz. Konu listelenmezse, (okunmuş mesajları listelemez) hepsini görüntüleyin daha sonra konular listelenecek oradan tikleyip aşağıdaki açılır menüden çıkartabilirsiniz. O noktadan itibaren otomatik izleme olsun istemiyorsanız tıklayın; (link)" Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al..." hemen altında da "ve cevapları e-posta ile bildir" kutusu var onları kapatırsanız artık otomatik takip olmaz. "Ben tamamen kurtulmak istiyorum!" derseniz her şey burada; (link)

Ben iPhone kullanıyorum ve Tapatalk'a girdiğimde KONUŞMALAR yani özel mesajlar bölümünde silmek istediğim yazışmanın üzerinden sola çekiyorum. En sağında çöp kutusu ikonu çıkıyor, ikona tıklıyorum ve o yazışma gidiyor 😉

Umarım derdine çözüm üretebilmişimdir @arifengin 🙂

Ben iPhone kullanıyorum ve Tapatalk'a girdiğimde KONUŞMALAR yani özel mesajlar bölümünde silmek istediğim yazışmanın üzerinden sola çekiyorum. En sağında çöp kutusu ikonu çıkıyor, ikona tıklıyorum ve o yazışma gidiyor 😉

Umarım derdine çözüm üretebilmişimdir @arifengin 🙂
Tesekkurler abi

Halen cepten ozel msj atamiyorum.pc den sorun olmuyor.samsung s4 tapatalk dan ozel msj problemi yaşıyorum. ....foruma baglanilamadi sorun devam ederse forum yöneticisi ne başvurun diyor kendileri

Arkadaşlar, illa ki tapatalkı kullanmanız gerekmiyor. Lütfen telefonunuzda bulunan Web tarayıcınızdan girip deneyin. Inanın tapatalktan güzel. Mobil sayfamızı denemeden karar vermeyiniz 🙂

Halen cepten ozel msj atamiyorum.pc den sorun olmuyor.samsung s4 tapatalk dan ozel msj problemi yaşıyorum. ....foruma baglanilamadi sorun devam ederse forum yöneticisi ne başvurun diyor kendileri

Tapatalk'ı güncelledik. Tapatalk Önbellek temizleyip tekrar dener misiniz?

Güncelleme: Yeni profil kapak fotoğrafı özelliği eklendi.

İşte örnek profil: (link)

Az önce bildirim olarak da duyurduk.

Back