BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

tebrik ederim emeği geçen herkese teşekkürler

Alışmak biraz zor olucak ama her yenilik böyle değilmidir.Alışacağız tabiiki.Ayrıca direk resim yükleme olanağı çok pratik.Tebrikler

Herkese yorumlarından dolayı teşekkürler. Burada belirtilen tüm eksikler giderilecektir. Takdir edersiniz ki alt yapı komple değişti, 1-2 gün içerisinde eskisi gibi tamamen oturmuş olacaktır. 🙂

Geçiş dönemleri herzaman sıkıntılıdır.Facebook twitter gibi gibi yerlerde zaman zaman değişikliklere gitmiştir ilk başlarda alışkanlıklarımızdan kolay vazgeçmediğimiz için hepimize sıkıntı oldu ama sonradan alıştık.Bir kaç güne herkesin alışacağını düşünüyorum.Bence yeni özelliklerin keyfini çıkaralım

çok güzel ve şık bir arayüz olmuş. zamanla eksikleri giderilir. bildirimler ve geridönüş iletileri katılımı artırır bence. emeği geçenlere teşekkürler.

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederiz bu gece başlıyoruz inş 🙂
Merhaba @Eagle Admin kardeşim. Hamdi'nin yazısından isminizin Savaş olduğunu anca öğrendim. 🙂
Sizde imza ayarı yapsanız ve yaşınızı vs.belirtsenizde tanışsak,yoksa tanışıyormuyuz? 🙂
Selamlar.

Dikkatimi çeken bir konu daha var;
Açılan konular ile alakalı konuyu kim açmış(Eski sistemde gözüküyordu)Şimdi konulara baktığımda konuyu kim başlatmış göremiyorum.
Gözümde de kaçmış olabilir. 🙂

Dikkatimi çeken bir konu daha var;
Açılan konular ile alakalı konuyu kim açmış(Eski sistemde gözüküyordu)Şimdi konulara baktığımda konuyu kim başlatmış göremiyorum.
Gözümde de kaçmış olabilir. 🙂

Gezindikce gördüklerimi yazıyorum.

Yazdığım bir yazıyı önceden (Düzelt)butonu ile düzeltebiliyorduk,şimdi göremedim.
Birde önceden doğum günü olanları görebiliyorduk,şimdi göremedim.

Gezindikce gördüklerimi yazıyorum.

Yazdığım bir yazıyı önceden (Düzelt)butonu ile düzeltebiliyorduk,şimdi göremedim.
Birde önceden doğum günü olanları görebiliyorduk,şimdi göremedim.

Yazdığınız mesajın sağ üst köşesinde '' Şikayet - Sil - Düzenle '' vardır. Bende epey aradım.🙂

Back