Balıkta elleri kokudan arındırma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mctymn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balıkta elleri kokudan arındırmak ve son temizlik için yılardır kullandığım ve memnun kaldığım karışım.
Limon kolanyasının 1/3 ünü boşaltıyoruz, içerisine sıvı el sabunundan yarım parmak kadar ilave ediyoruz .( basmalı sıvı el sabunu aparatından 6-7 basım. Üzerine 1.5 - 2 parmak kadar su ilave ediyoruz. Kapağını kapatıp çalkalıyoruz , kullanıma hazır . Çantamızda baş köşede. Olmazsa olmaz. .
Bolca kullanıyorum. Kullanımda ilk anda ellerde hafif sabunumsu his versede, iyi temizliyor ve balık kokusu kalmıyor.
En natural ve kolay cozum limonun kendisi
Fazlasiyla asitik oldugundan ele biraz limon sıkıp ovaladiktan sora baligin kokusu ele islemesini saglayan yagini cözüyor sonrasinda herhangi bir sabunla yakidaginiz da koku kalmiyor

Bunları kullanır, sonra da '' Balık yoktu '' dersiniz.🙂

Hayvanlar, koku alma konusunda çok hassastırlar. Avdan önce sabunla yıkanmış temiz ellerinizi, hatta ve hatta, bulunduğunuz avlakta ki suyla yıkamanız ve sonra da sadece yemle temas ettirmeniz, balıkları ürkütmeyecektir. Hele hele ki, tekne avlarında avdan önce motora benzin, mazot v.s. gibi ürün dolduracağım deyip bunları eldivensiz kullanır, depoyu doldurayım deyip temas ederseniz, o gün boşa kürek sallamış olursunuz.

Demedi demeyin.😀

Eldeki balık kokusu en iyi nasıl gider bilmiyorum ama arkadaşlar yemli çinekop sarıkanat avında, av esnasında ellerin ıslak mendille ya da o tarz koku bırakacak şeylerle temizlenmemesi gerektiğini söyler. Filetoya sinen bu yabancı kokunun vuruşu oldukça azalttığı söylenir.

Benim yukarıda dediğim temizleme kokudan arındırma işi takımı toplayıp arabaya binmeden önce.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eldeki balık kokusu en iyi nasıl gider bilmiyorum ama arkadaşlar yemli çinekop sarıkanat avında, av esnasında ellerin ıslak mendille ya da o tarz koku bırakacak şeylerle temizlenmemesi gerektiğini söyler. Filetoya sinen bu yabancı kokunun vuruşu oldukça azalttığı söylenir.

Av esnasında zaten koksun sıkıntı yok.
Av bittikten sonra için bu yazılanlar 😀

Back