ballistic mi vanford mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fhs58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@mohac ,@Bedri35
Ben Vanford almayın demiyorum.. Alırken seçerek, deneyerek , dikkat ederek alın diyorum. Aynı fiyat bandındaki diğer alternatifleri de gözardı etmeyin diyorum..
Akif abi internet üzerinden alacaktım mecbur çünkü bizim burada bu tarz iyi makineleri satan bayi yokki deneyerek alsam. Anlattıklarından sonrada işimi şansa bırakmak istemedim açıkçası. Şu an başka modeller araştırıyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caldia’yi siddetle tavsiye ederim.. fantaziye gerek yokmus.. ben cok memnun kaldim, hem sarim purussuzlugu hem gucu gercekten hissettiren yapisi gercekten guzel.. f/p olarak cok basarili..

Caldia’yi siddetle tavsiye ederim.. fantaziye gerek yokmus.. ben cok memnun kaldim, hem sarim purussuzlugu hem gucu gercekten hissettiren yapisi gercekten guzel.. f/p olarak cok basarili..
Kayhan hocam inanır mısın bu gün aynısını bir arkadaşım daha dedi.

Yaklasık 1 yıldır vanford 3000 kullanıyorum. Denildiği gibi makineye sanki yağ sürülmemiş ve akıcılık çok az. En büyük avantajı çok hafif olması. Bunu da magnezyum rotordan kazanıyor. Bu rotor bence o gövdeye lüks kaçıyor. Evet sarım esnasında bazen ses çıkartıp canını sıkıyor fakat saatlerce at çek de insanı hiç yormuyor. 4 kg balığıda gayet güzel çeviriyor ( aldığım max ağırlık), çok daha fazlasınıda alabileceğine eminim. Kötü bir makine kesinlikle değil evet , fakat çok iyi bir makinede değil. Fiyatı ne kadarsa o kadarlık bir makina. Şu an gözüm daha yukarılarda, alıpta tecrübe edebilirsem paylaşacağım yorumlarımı.

Exist, certate, luvias, stella, vanquish kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki cok bir fark gormedim.. 3000lik makinede 60mm kol olmasi torku oyle bir arttirip cevirmeyi oyle rahatlatmis ki tadindan yenmez.. f/p olarak cok ucmaya gerek yokmus..

@mohac ,@Bedri35
Ben Vanford almayın demiyorum.. Alırken seçerek, deneyerek , dikkat ederek alın diyorum. Aynı fiyat bandındaki diğer alternatifleri de gözardı etmeyin diyorum..

Akif abi
Maalesef kolay kolay deneme fırsatımız olmuyor
Çoğunlukla internet üzerinden alıyoruz
Ne çıkarsa bahtımıza

İnternetten iade de kolay oluyor
Beğenmezsek gönderiyoruz
Ama asil sıkıntı ve problem, sorun kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkarsa yaşıyoruz 🤷🏽‍♂️

Bunda da çözüm deneyimli abilerimizin naçizane tavsiyeleri 🙏🏼🙏🏼

Exist, certate, luvias, stella, vanquish kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki cok bir fark gormedim.. 3000lik makinede 60mm kol olmasi torku oyle bir arttirip cevirmeyi oyle rahatlatmis ki tadindan yenmez.. f/p olarak cok ucmaya gerek yokmus..
Kayhan hocam birşey daha soracam caldia 270metre 0.14 ipin tamamını alır mı

Almaz sanirim,150 metre gosen sardim.. 1.2pe gosen dibinde azicik dolgu var tam aldi.. o kadar derin degil kafa yapisi..

@mohac ,@Bedri35
Tamam abi bende senin makinelere nasıl baktığını nelerine dikkat ettiğini bildiğim için demek ki o fiyata vanford alınmaz diye kendimce karar verdim 🤣

Back