BALZA JAPANA CARBON 210cm UL 3-15 gr kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leton

Aktif Üye
Tepki
143
Ödül
53
Selamlar
Ankara da olduğum için pek fazla LRF yapma seçeneğim yok ama illede bir kamışım yanımda olsun sene de 1 kullanırsam kullanırım diyorum . Bu kamışı almak istiyorum en kötü LRF olmazsa babyjig lerle hafif spin de yaparım diye düşünüyorum sizce ?

@TrAcHuRuS 🙂 benim dediğimde ucuz 81.00 TL Ankara da olup pek fazla kullanma şansı olmayınca belki sene de 1 kere onun için para vermek istemiyorum açıkçası

Balza konusunda kullanici yorumu goremedik hic. Bildigimiz tek sey ucuzlugu.

(link)

Bu da olabilir.😉

@TrAcHuRuSA Okuma Dead Ringer da alternatif arasında makine da zaten okuma ceymar cxt25 uyar birbirlerine kısmet bakalım

Balza kamışı zamanında @Emrecan Kaya kardeşimiz kullandı, bir arkadaşta levrek raporu paylaşmıştı güzel bir levrek yakalamıştı, benimde aklımda olan bir kamış bayadır almayı düşünüyorum.

Merhaba, dengeli ve atis erimi yuksek bir kamis.. Ben liman icinde iskorpit avi ve tatli su da turna-perch icin aldim.. Genis atar araligi sayesinde genis bir yelpazede urunu kullanabilirsiniz.. Hassasiyeti yuksek ve atis erimi gayet tatmin edici oldu benim icin.. Su an akcakoca da tam anlamiyla bir istavrit katliami yasanmakta, bim'den oltayi alip capariyi takan herkes kilolarca kiraca aliyor.. Ayrica cok guzel levrek haberleri basladi bu hafta, alinan en kucuk levrek 3bucuk kilo civarinda.. Gecis baligindan da alan var (lüfer).. Deniz hareketli, sabah erken saatlere gelebilirseniz levrek, lüfer alma sansiniz var.. Tabi en onemlisi kismet 🙂

Balza kamışı zamanında @Emrecan Kaya kardeşimiz kullandı, bir arkadaşta levrek raporu paylaşmıştı güzel bir levrek yakalamıştı, benimde aklımda olan bir kamış bayadır almayı düşünüyorum.
Şu anda havale ile 81.00 TL çok uygun internette kararsızlık insanı öldürüyor

Back