Bana yardımcı olun lütfen

denizkocapinar

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Abiler spin 1 yıl oldu başlayalı ozamandan beri hiç levrek alamadım sahtelerim dolu var ve hepsi iş yapıcsk sahteler osaka varenka kamış 5 20 okuma acuador 2500 ve 0.10 mm ip misina 0.26 lider var fakat balık olan mera bulamadım rica etsem mera önerirmisiniz

Akarsu ağızlarını ve taşlık kirmalik yerleri denemelisiniz. Bu aylar zaten balık yumurtada olduğu için hem avı zor olur hemde tasvip edilmez.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim selam. Endişelenme, bir gün o balığı alacaksın. Sadece şartlar bir araya gelmedi daha, doğru mera, doğru zaman, doğru yem, doğru hava vs. Deneyimle olacak şeyler. Bir kanal önereceğim, izle mutlaka, Timur ustam gibi levrek avcısı bulamazsın.

(link)

Hem mera öğrenirsin hem teknik. Üstelik yakınsınız.

Kardeşim selam. Endişelenme, bir gün o balığı alacaksın. Sadece şartlar bir araya gelmedi daha, doğru mera, doğru zaman, doğru yem, doğru hava vs. Deneyimle olacak şeyler. Bir kanal önereceğim, izle mutlaka, Timur ustam gibi levrek avcısı bulamazsın.

(link)

Hem mera öğrenirsin hem teknik. Üstelik yakınsınız.

Balıkesir de gömeçte iki dere ağzı var örende karınca deresi akçayda orcan, şahin deresi, yağmur arkası güzel levrekler yapıyor. Ordan soranlara genelde söylüyorum. Ama bu ayda atçek yaparsa silikon ve ağır sarım. Yada yemli çalışacak.

Timur abin sana bu mesajı gönderdi kardeşim 😉

Balıkesir de gömeçte iki dere ağzı var örende karınca deresi akçayda orcan, şahin deresi, yağmur arkası güzel levrekler yapıyor. Ordan soranlara genelde söylüyorum. Ama bu ayda atçek yaparsa silikon ve ağır sarım. Yada yemli çalışacak.

Timur abin sana bu mesajı gönderdi kardeşim 😉
Sağolun abi inşallah ilk levregimu Alicam karınca deresine 2 kere gittim ama balık alamadim

Madem ki size yakin, yagmur arkasi karinca deresinden eliniz bos donmeyeceginizi dusunuyorum. Eski mesajlarda bir arkadasada yazmistim ((link)) guzel bir mera.

Biraz yukari cikarsaniz havran dereside guzeldir akcay derelerinide deneyebilirsiniz fakat cok sehir ici oldugu icin tercih etmeyebilirsiniz.

Eger uzak demezseniz candarli bakircay agzi her daim balik yapar, supriz baliklarda alabilirsiniz

Back