Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana yardımcı olun lütfen

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2-3 haftadır akçay edremit sahili yağmurlardan dolayı ve kıyıdaki toprağın denize bulaşmasından dolayı baya kötü durumda. pek bir balık vs çıkmıyor sizin anlayacağınız. denizin durulup biraz tortunun çamurun dibe çökmesi gerek. rüzgar oldukça her sabah aynı manzarayla karşılaşıyoruz. biraz sabretmeniz gerekebilir şu dönemde.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Sağolun abi inşallah ilk levregimu Alicam karınca deresine 2 kere gittim ama balık alamadim
Geçen ay 2140 KM yol gidip 3 gün kaldığım en sevdiğim meramdan kılçık tutamadan geri döndüm ondan 1 hafta önce 1070 km yol gidip iş ile balığı birleştirdiğim hafta sonu tatilinde 1 kaya balığı 1 adet ispari ile avı bitirdim :)
İşin özü gitmekte gidebildiğin her an yılmadan usanmadan gitmekte sonrası zaten balık da gelir :)

denizkocapinar

Yeni Üye
Adı
DENİZ KOCAPINAR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Madem ki size yakin, yagmur arkasi karinca deresinden eliniz bos donmeyeceginizi dusunuyorum. Eski mesajlarda bir arkadasada yazmistim (Balıkesir Edremit ve çevresi spin balık avı) guzel bir mera.

Biraz yukari cikarsaniz havran dereside guzeldir akcay derelerinide deneyebilirsiniz fakat cok sehir ici oldugu icin tercih etmeyebilirsiniz.

Eger uzak demezseniz candarli bakircay agzi her daim balik yapar, supriz baliklarda alabilirsiniz
Gideriz abi mesafe sorun değil