Barajda lrf yapılır mı

tahirtka

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhabalar bu hobiye yeni başladım elimde balza hs 450 bir makina ve royal 24.0 40-80 gr kamış var bununla barajda lrf yapılır mı

Merhabalar bu hobiye yeni başladım elimde balza hs 450 bir makina ve royal 24.0 40-80 gr kamış var bununla barajda lrf yapılır mı
Sahip olduğun ekipman LRF ekipmanı değil. LRF deki keyfi alman imkansız ve atar değeri çok yüksek kamışın. Makinada uygun bir makina değil.

Peki ustam bu ekipman ile barajda ne yapabilirim

2 veya 3 köstekli takım yapıp kurt veya solucan ile beklemeli avlar yapabilirsin. Barajda hangi balık çıkıyosa sazan veya perch. Hangi balık çıkıyosa o balığın beslenmesine uygun yem takarar av yapabilirsin.

2 veya 3 köstekli takım yapıp kurt veya solucan ile beklemeli avlar yapabilirsin. Barajda hangi balık çıkıyosa sazan veya perch. Hangi balık çıkıyosa o balığın beslenmesine uygun yem takarar av yapabilirsin.
Ustam bu ekipman yaklaşık kaç kg balığı çeker bizim barajda sazan,yayın var

Ustam bu ekipman yaklaşık kaç kg balığı çeker bizim barajda sazan,yayın var
Kullanacağın misinaya, kamışın ve makinenin yıpranma durumuna göre değişir. Buradan birşey söylemek çok zor. Ne kamışlar var yep yeni ama kılcal bir çatlak oluyo ilk balıkta kırılıyo. Bazı kamışlar çok eski ama bakımlı oluyo 10kg balığa banamısın demiyo.

Tahir hiç uğraşma senin takımla anca yemli av yaparsın.
Şimdi ustam bir size daha önce açmış olduğum forumdaki takım var sienna 4000 ve fujin deepking 60 180 onu arkadaşlarım verdi birde arkadaşlarım bu takımı vermeden önce bu forumdaki yazdığım balza hs450 royal 40 80 olan takım var bunu gittiğim balıkçıdaki adam bana önermişti 10 kg balık çeker diye sonradan biraz araştırınca öğrendim adamın yalan söylediğini peki ustam bu yemli av dediğiniz jig takarak yemli av mı yoksa nasıl tam anlayamadım da

Şimdi ustam bir size daha önce açmış olduğum forumdaki takım var sienna 4000 ve fujin deepking 60 180 onu arkadaşlarım verdi birde arkadaşlarım bu takımı vermeden önce bu forumdaki yazdığım balza hs450 royal 40 80 olan takım var bunu gittiğim balıkçıdaki adam bana önermişti 10 kg balık çeker diye sonradan biraz araştırınca öğrendim adamın yalan söylediğini peki ustam bu yemli av dediğiniz jig takarak yemli av mı yoksa nasıl tam anlayamadım da
Normal yemli av mısır ciğer takarak , bu takımla anca turna için at çek yababilirsin ama 40-50 gr kaşık atman lazım bu tür kaşıklar ile (link)

Normal yemli av mısır ciğer takarak , bu takımla anca turna için at çek yababilirsin ama 40-50 gr kaşık atman lazım bu tür kaşıklar ile (link)
Sağolun ustam birde daha önce sormuştum ve cevaplamıştınız ama sizin cevap yazdığınız gözüküyor ama yazdığınız cevap gözükmüyordu sitede bir hata mı oldu ne oldu bilmiyorum ama tekrar soracağım ustam yayın için gece avında tavuk ciğeri,canlı yem mi yoksa fosforlu jig mi önerir siniz

Back