BaRaKuDa PeŞiNDe 5

Abdullah bey,

Avınız için tebrik ederim. Biz para verip satın aldığımız ürünler ile balık yakalayınca keyifleniyoruz sizin se Kendi yapmış olduğunuz silikonlar ile av yapmak ayrı bir keyif olmalı. tekrar tebrikler

Abdullah bey,

Avınız için tebrik ederim. Biz para verip satın aldığımız ürünler ile balık yakalayınca keyifleniyoruz sizin se Kendi yapmış olduğunuz silikonlar ile av yapmak ayrı bir keyif olmalı. tekrar tebrikler
Teşekkürler Hakan... Silikonları ilk yaptığımda çok merak ediyordum balık kandırabilecek mi diye... Sonra ilk 2 balıkta çok keyif aldım... Şimdi yaptığım silikonların normal bir sahteden bir farkı yok benim için... Ancak barakuda haricinde levrek yada başka bir cins balıkta da başarılı olursa yine büyük keyif alacağım... Bunu zaman gösterecek...

abdullah abi senin barakuda avını şimdi anladım.oltayla yakaladığım balıklar dipten geldiği için su balığın hareketini emiyor.ama sırtıda balığı 30 metre ilerimde görebildim ara ara suya batıp çıktı ama aksyon çok güzeldi.birde bana entresan gelen lambuka yı bota çıkardıktan sonra balığı zor zaptettim.boyuna ve kilosuna göre çok güçlü bir balık.yakalayacağıma olan inancım olmadığı için şimdiye kadar av dönüşlerinde sırtı yapmamıştım ama galiba büyük bir hata yapmışım.zaten geri dönüyorum hiç bir zahmeti yok balığı at suya sal misinayı tıngır mıngır arkandan gelsin.bir kaç işim olduğu için bugün izmire geldim yakında tekrar bir kaç haftalığına gümüldüre gideceğim.sırtıya balık gelirse onu burdan paylaşırım.rast gelsin abdullah abi

Yanılmıyorsam lambuka sürü halinde dolaşan bir balık... Yine hatırladığım kadarı ile ilk yakalanan lambukayı sudan çıkarmıyorlar... Sürü o lambukayı bırakıp gitmiyor... SOnra at çek gelsin lambukalar 🙂 BEnce bu konuyu bir araştır derim 🙂 Teknen körfezde ise Sahilevleri ve Güzelbahçe arasını dene diyecektim bu aralar levrek haberleri var 🙂 AMa tenke sanırım gümüldürde... Sana bol trofeli avlar diliyorum...

Tebrik ederim Abdullah abi, güzel baraküdalar yakalıyorsun.
Kendi yaptığın sahteyle avlanmak ayrı güzeldir herhalde, bırak sahte yapmayı sahteyi suya atacak zaman bile bulamıyorum 🙂. İşler biraz sakinleşse atıcam kendimi sahile bende.
Levrek avı açısından çok lanet bir hayvan, insanı balıktan soğutur. Canı kime isterse ona av oluyor. Sahte atarsın silikona gelir, silikon denersin sahteyle alırlar, tam cinayetlik bir balık.
Bizim bir arkadaşın bir lafı var, levreğe çok bilenmeyeceksin o vakit hiç gelmiyor 🙂 doğru galiba.

Tebrik ederim Abdullah abi, güzel baraküdalar yakalıyorsun.
Kendi yaptığın sahteyle avlanmak ayrı güzeldir herhalde, bırak sahte yapmayı sahteyi suya atacak zaman bile bulamıyorum 🙂. İşler biraz sakinleşse atıcam kendimi sahile bende.
Levrek avı açısından çok lanet bir hayvan, insanı balıktan soğutur. Canı kime isterse ona av oluyor. Sahte atarsın silikona gelir, silikon denersin sahteyle alırlar, tam cinayetlik bir balık.
Bizim bir arkadaşın bir lafı var, levreğe çok bilenmeyeceksin o vakit hiç gelmiyor 🙂 doğru galiba.
Teşekkürler Uğur... Senin gibi balığa vakit bulmazsam sanırım kafayı yerim. Çünkü balık avından geldikten bir gün sonrasında bile kanım kaynıyor 🙂 HAfta sonunu iple çekiyorum... İnşallah sende işlerin hafifler de balığa gidersin diye dua etmeyecem, ekmek parası herşeyden önce geliyor çünkü 🙂 İşlerin yoğun olsun, boş zamanın da bol olsun. Bol bol da balık yakalayasın 🙂 Levrek konusunda yazdıklarına tamamen katılıyorum... Çok uyuz bir balık ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir balık.. BU yüzden barakuda avını seviyorum...

Tebrikler güzel balık
devamını bekleri 🙂
Teşekkürler Timsah daha güzelleri sana denk gelsin... Kıbrısta çocukları okuyan 2 öğretmen var bizim okulda... Her seferinde diyorum beni de Kıbrıs'a götürün tam benim yerim diye... 360 derece deniz 🙂 Mevlana gibi döne döne balık avla 🙂

Teşekkürler Uğur... Senin gibi balığa vakit bulmazsam sanırım kafayı yerim. Çünkü balık avından geldikten bir gün sonrasında bile kanım kaynıyor 🙂 HAfta sonunu iple çekiyorum... İnşallah sende işlerin hafifler de balığa gidersin diye dua etmeyecem, ekmek parası herşeyden önce geliyor çünkü 🙂 İşlerin yoğun olsun, boş zamanın da bol olsun. Bol bol da balık yakalayasın 🙂 Levrek konusunda yazdıklarına tamamen katılıyorum... Çok uyuz bir balık ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir balık.. BU yüzden barakuda avını seviyorum...
Aynen abi, önce iş-güç. İş olsun da varsın balığa gidemeyelim. 👍

Back