Başlangıç İçin Kamış ve Makine Tavsiyesi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sunbeki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sunbeki

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhaba, balık tutma konusunda hiç tecrübem yok. Yalova, Armutlu'dayım. Bütçe maksimum 500 TL. Denizde kıyıdan balık tutmak için başlangıç seviyesi bir kamış ve makine tavsiyesi verebilir misiniz? Yada kamış, makina, kurşun, iğne, misina vs içeren setler de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, balık tutma konusunda hiç tecrübem yok. Yalova, Armutlu'dayım. Bütçe maksimum 500 TL. Denizde kıyıdan balık tutmak için başlangıç seviyesi bir kamış ve makine tavsiyesi verebilir misiniz? Yada kamış, makina, kurşun, iğne, misina vs içeren setler de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ;
Benim şahsi tavsiyem kamış makinadan ziyade bulunduğunuz yerde balık tutan birileri ile arkadaş olun arkadaşınız varsa ona hangi disiplinde avlandığını sorun hedef balık ve av disiplinine karar verdikten sonra yine bölgenizdeki balık malzemeleri satan yerler ile görüşün kafanızda malzemeler canlandığı zaman burada birçok malzemeyi kullanmış arkadaşlar var nokta atışı size daha iyi bilgi vereceklerdir.

İlk aldığım spin ve surf takıma baktığım zaman bu bahsettiğim sıralamayı yapmadığım için hala pişmanım 🙂

Hedef balık olarak denizde kıyıdan istavrit dışında başka hangi balıklar çıkar tam bilmiyorum. Bana uyacak av disiplinleri de lrf yada spinning olur heralde.

Bu akşam bir arkadaştan emanet bir olta aldım ve akşam başlığa gittim. 10’lu çapari ile 2 saat uğraştım ama bir tane bile balık gelmedi.🙂🙂

Bu akşam bir arkadaştan emanet bir olta aldım ve akşam başlığa gittim. 10’lu çapari ile 2 saat uğraştım ama bir tane bile balık gelmedi.🙂🙂

Bazen acemi şansı olur kova dolar, bazen kısmetsizlik olur eller boş dönülür. Bu hobinin doğası böyle, tecrübe kazandıkça (kısmet ve şans da yanınızda oldukça) balık alacağınıza emin olun. Şimdilik deniz havası almanın, ortamın tadını çıkararak av yapmanın hazzını hissedin yeter, balık zamanla olur merak etmeyin👍👍

Hocam işte bir kamış ve makine tavsiyesi alabilseydik benim için çok iyi olacaktı.

Back