Emre abi bende eylül gibi spin seti toplıycam az çok baktım biraz daha bütçe koyup hazır set değilde spin işine gönül vermiş abilerim ve amcalarım markalı kamış ve makine önerebilir bu arada fiyat aralığınız nedir burdan yada özelden yazarsanız cevaplar nokta atışı olur
Kıymetli kardeşim Emre merhaba önce aramıza hoş geldin.Şevkini kırmak istemem ama Spin disiplini pahalı bir uğraştır.ACIKCASI YENI BASLIYACAGIM ICIN YUKSEK FIYATLARA TOPLAYIP ACEMILIKTE OLTAMI ZIYAN ETMEK ISTEMIYORUM. ORTA HALLI SAYILABILECEK BI SPIN SETI OLABILIR. BASLANGIC ICIN 200-250 ARASI FIYAT ARALIGIM. DAHA SONRASI ICIN IYI BISEYLER DUSUNUYORUM TABIKI .
Kıymetli kardeşim Emre merhaba önce aramıza hoş geldin.Şevkini kırmak istemem ama Spin disiplini pahalı bir uğraştır.
Yani ucuz takım ve 2tl çapari alıp deniz kıyısından olta sallamak değildir.Takımın,misinan,ip misinan tam olsa bile avda kullacağın
sahte balık setin sana 2-3 takım maliyetine gelir. 3 kamış,2 makine 40 yakın rapala ve silikon.griper,kepçe,takım çantası,vs.
Kıymetli kardeşim işe başlarken temeli sağlam tutman gerek.Yoksa elinde bir sene içinde işe yaramaz malzeme birikir.
Spin avcılığında giriş seviyesi 400.tl civarıdır.(Kamış,makina)Orta karar 600.tl diğer ekipmanları örnek olarak verdim.
orta karar bir kamış+makina siz deneyim kazandıkça diğer ekipmalara zaten ihtiyaç duyulur.
Kıymetli kardeşim işe başlarken temeli sağlam tutman gerek.Yoksa elinde bir sene içinde işe yaramaz malzeme birikir.
Spin avcılığında giriş seviyesi 400.tl civarıdır.(Kamış,makina)Orta karar 600.tl diğer ekipmanları örnek olarak verdim.
orta karar bir kamış+makina siz deneyim kazandıkça diğer ekipmalara zaten ihtiyaç duyulur.