BASLANGIC ICIN SET ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

hoşgeldin Emre shimano catana 2.70 10-30,shimano catana 4000 yada shimano sienna 4000,okuma seabass misina 0.26 veya 0.28 bunlar işini görür,sahteler tavsiyesi için telden görüşebiliriz yardımcı olmaya çalışırım uzun konu,ama o setteki sahteler iş yapmaz şahsen bende 100 yakın sahtee var sahtenin sonu yok
COK TESEKKUR EDERIM ABI, YAZDIGINIZ URUNLERI INCELIYORUM. SAHTELERE SIRA GELINCE TEKRAR RAHATSIZ EDERIM SIZI. KULLANIMI HAKKINDA EPEY BILGIYE IHTIYACIM OLACAK.

hoşgeldin Emre shimano catana 2.70 10-30,shimano catana 4000 yada shimano sienna 4000,okuma seabass misina 0.26 veya 0.28 bunlar işini görür,sahteler tavsiyesi için telden görüşebiliriz yardımcı olmaya çalışırım uzun konu,ama o setteki sahteler iş yapmaz şahsen bende 100 yakın sahtee var sahtenin sonu yok

Murat arkadaşım gayet güzel açıklamış, ama en can alıcı noktası SAHTENİN SONU YOK.

Sahte seçimini balığa göre yapmak zorundasın. Catana kamış ve makina başlangıç için bence de ideal bir seçim olabilir. Hazır setlerden uzak dur.

Sahte seçimini balığa göre yapmak zorundasın. Catana kamış ve makina başlangıç için bence de ideal bir seçim olabilir. Hazır setlerden uzak dur.

ANLADIM PEKI BU MEVSIMDE GEMLIK TARAFINDA NE YAKALAYABILIRIM? COK BUYUKLERDE GOZUM YOK SIMDILIK AMA KISMET TABI 🙂 EN AZINDAN BI HEDEF BALIK BELIRLEYIP O ISTIKAMETTE HAZIRLIK YAPAYIM.

Kardeş bende bu işe başlarken eurofish kamış daiwanın dandik makinaları ile başladım ama hata yaptığımı anlamam uzun sürmedi. Nacizane tavsiyem ucuza kaçma tabi fiyattada uçmana gerek yok. Kamış için catana ve v sistem kullanıyorum. Kesinlikle V sistem öneririm. Tabi bu catana kötü demek değil. Makina olarak shimano exage 3000-4000 tercihen sana kalmış tavsiye ederim. Makinaya biraz uygun fiyatlı ip misina sarıp üzerine daiwa tournement yada sufix 832 0,16-0,20 misina sarman. Yada en başta sadece monoflament ile başlayıp sonra ip misinaya geçebilirsin. İp misina çok farkettiriyor. Tanınmış isim yapmış sahte ve silikonlardan abartmadan bir kaç tane edin. Bu kadar böyle bir setle uzun süre farklı ve güzel avlar yapabilirsin.

Ucuz bir setle başlarsan heleki bu iş seni sararsa çok değil bir yıl sonra elinde tonla saçma sapan malzeme olur. Baktıkça canın sıkılır. Satamazsın atamazsın. Kişisel tecrübelerimdir. Şimdiden rastgele.

Aşağıda ki linklerde ki kamışlardan, kullanacağın sahte ağırlıklarına göre; makinada da, kullanım aralığı ve ağırlığını göz önünde bulundurarak seçimini netleştirebilirsin. Bu bütçedahilinde, uzuuuuun yıllar sıkıntı çıkarmadan zevkle kullanabileceğin bir set olacağını düşünürüm. Ha, diğer ekipmanlar dediğimiz, misina, sahte, iğne vs. gibi ürünleri, sürekli değiştireceksin.🙂

(link)

(link)

(link)

(link)

Spin avcılığına ilk başladığımda bende ucuz yollu ürünlerle başladım. Hedef balığım levrek onun yanısıra turna yada lüferde olabiliecek kıvamdaki makina, kamış, sahteler, misina tercihimi yaptım. Sahteler gün gelir takılır, kopar,kırılır, vs. ama elinde baki kalacak olan ana öğe kamış, makina, misinadır.

Bugün makina + kamış + misina üçlüsünü iyi seviyede olabilecek biçimde 300-350 liraya temin edebilirsinde. Spin avcılıkta makina kafasını maksimum 3000'ü aşmamanızı öneririm.

150-200 liralıkta sahteler silikion ve kaşık alsanız, süper olur.

Back