BAŞLIĞIN BULUNAMADIĞI AN ( 60 kg Orkinos 35 kg Lagos )

Yazacak bir şeyin bulunamadığı an.......Ne diyim şansın daim olsun ,birde yanlış anlamazsan ustalarımızdan aldığımız ve çok tuttuğumuz bir fikri hatırlatmak isterim belkide uyguluyorsundur zaten . Balıklarımızın fazlasını , zaten alabilecek eşe dosta değil , alamayacak ihtiyaç sahiplerine uygun bir yolla dağıtırsak mutluluğumuz dahada katlanacaktır. Tekrar rasgele diyorum.

uzun süre büyük balık rekoru sende olacak..tebrikler
aslında tebrikde az kalıyo ne desek az kıskanmak bi yana gurur duyalım sitemizin bir üyesi tuttu bu balığı

Ahmet Abi,
Tebrikler, halı sahadaki kıvraklığınızı avcılıkta da göstermişsiniz...😉

Sanki ben tutuyormuşum gibi heyecanlandım.Ya kaçarsa ya çıkaramazsan diye nefesimi tutmuşum farkında değilim.Teknenin içinde görünce nefesimi verdim karnım ağrımış.Tebrik ederim iki lüfer tutunca kendimi reis zannederken böyle balığı tuttuğumu düşününce offff düşünmekten vaz geçiyorum boşver.Gidip bu hafta istavrit tutma zevkim yavan kalacak sonra.Başka balıklar kesmez artık sizi.

Ülkemizde bu çapta avların yapılabildiğini görmek gerçekten çok güzel. Bu balıkları yakalamak ayrı kaçırmadan tekneye çıkarmak apayrı bir olaydır. Tüm ekibi kutluyorum.

Ayrıca ufak bir bilgi vereyim Bluefin tuna nın üreme alanlarından birisi meksika körfezi diğeri akdeniz. Şu anda meksika körfezindeki kirlenme sebebi ile bu balıkların diğer üreme alanları olan akdenize geçip geçmeyeceği konuşuluyor. Bu durumda akdeniz de daha bereketli avlar yapma şansınız artacaktır.

Koyun can kasap mal derdinde...
İnşallah bu balıklar oradaki felaket nedeniyle Akdeniz'e sıkışmak zorunda kalmaz da, zaten soyu tehlikede olan bu tür yavrulamak için geldikleri denizde büyük av filolarınca daha da kolay avlanabilir duruma düşmez.

Bu arada es geçmemek lazım, av için tebrikler.

Ahmet Bey,
Tebrikler. Avınız için söyleyecek kelime bile bulamıyorum.

Ahmetcigim tebrikler
içim buruk bir şekilde tebrik ediyorum biliyorsun😱😱
zamanlaman benim için ters oldu,o heyecanı bende yaşamak isterdim,sen her zaman yaşıyorsun zaten😛 neyse birdahakine artık, gönülden kutluyorum.👍

tebrikler gerçekten usatalık örneği olmuş 🙂 Darısı benimde başıma 🙂

Back