Batmayan yelek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkan
Sen doktorluğu bırak, mankenlik yap.
Balık avcısı mankeni olarak çok başarılı olursun.

Güle güle kullan, yeleğinin birinci fonksiyonu işine hiçbir zaman yaramasın.
Yani suya düşme.
Bir de cep telefonunu sudan koruyan poşet aldın mı tamamdır.

Bizim İrfan Iphone nun her modelinden ikişer üçer tane aldı.
Şimdi 6S almamak için süper bir poşet bulmuş, su almıyor ve telefon poşet içindeyken konuşabiliyor.

Aynı yelekten despiro da sipariş verdi.

Sahte kutuları var ya. Onların sığması gerek.
Uzunluk ve yükseklik kurtarıyor gibi de sadece en sıkıntılı.
Baktık ki olmuyor, tek tek kutularıyla taşınırlar.

abi bildiğim kadarı ile bu kutular rahat giriyor başka bir yerde alan arkadaş öyle yazmıştı
(link)

Erkan
Sen doktorluğu bırak, mankenlik yap.
Balık avcısı mankeni olarak çok başarılı olursun.

Güle güle kullan, yeleğinin birinci fonksiyonu işine hiçbir zaman yaramasın.
Yani suya düşme.
Bir de cep telefonunu sudan koruyan poşet aldın mı tamamdır.

Bizim İrfan Iphone nun her modelinden ikişer üçer tane aldı.
Şimdi 6S almamak için süper bir poşet bulmuş, su almıyor ve telefon poşet içindeyken konuşabiliyor.

Aynı yelekten despiro da sipariş verdi.

satıcı su geçirmez poşet göndermiş bir tane. suya düşmeyi bende istemem zaten korkuyorum boğulmaktan ondan aldım 🙂

Ön kısıma bu kutu tam sığıyor yalnız ikincisini alacak kadar geniş değil. Fakat kutularında başka sahte bırakabileceğiniz kadar geniş.
(link)

gerçekten mükemmel bundan iyisi şamda kayısı hayırlı avlarda kullan

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir aranızda değildim (aslında hiçbir yerde değildim 🙂 ) kusura bakmayın. Bu ürünü ben de sipariş etmek istiyorum ancak çekincelerim var. Birincisi aynı marka ürün ebay'da 250 dolar civarında muhtelif satıcılar tarafından satışa sunulmuş. Halbuki aliexpress'de 90 dolar seviyesinde. Netten araştırdığım kadarı ile "Bluefish" Kore markası. Hatta bir başka Çin satış sitesi dhgate'de aynı markalı ürüne bu kez 165 dolar fiyattan rastladım. Yani fiyat konusu bir muamma. Acaba ebay'dakiler mi adamı kekliyor yoksa aliexpress'de çakmaları mı satılıyor emin olamadım. Satın alan arkadaş, malzeme (kumaş, fermuar vs...) kalitesi hakkında yorum yaparsa sevinirim. Bir de İma'nın eni 14.5 cm. olan bahsedilen sahte kutusu dışında, standart 15 cm. enli sahte kutularını ön büyük cepler zorlanmadan alıyor mu sormak istediğim?

Back