Bayanların ''Kıyıdan balık avı'' güncesi...

İshak abim tebrikler,
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,eşlerinizle yapılan avında ayrı bir keyif olduğunu düşünüyorum,balıklarda oltanızı boş bırakmamış,daha ne olsun. 🙂
Her av gününüz böyle geçmesi ve ağız tadınızın bozulmaması dileklerimle.

İshak hocam bu görüntülere ne denir,ne söylenir bilemiyorum. Rabbim ailenizle ve dostlarınızla olan ağız tadınızı bozmasın. Sağlık ve afiyet içinde daha nice avlarınızın olmasını temenni ederim.Saygılarımla...

Sevgili Arkadaşlar, öncelikle yorumlarınız ve güzel sözlerinin için can ı yürekten teşekkürler ediyorum.Bizlerin sevincine ortak olduğunuz için teşekkürler.🙂

Tüm ekibi gönülden tebrik ederim Hocam

Darası başına kardeşim.
Harika bir av güncesi olmuş herşey mükemmel her daim rast gelsin abi. hafta sonu inşallah bende o tarafa yol alıcam hayırlısı bakalım allah bize de böyle hoş bir av güncesi yaşatır inşallah.

Sevgili dostum, aman deyim hava durumuna bak mutlaka.Zira kuzey ve kuzey doğu olmasın.O zaman balığı açığa sürüyor aklında bulunsun.😉

Videoyu seyre başlayınca hemen eşimi çağırdım ve tebessüm içinde , imrenerek seyre daldık.

Harika ve bereketli bir av günceniz olmuş. Ellerinize sağlık.

Videoyu seyre başlayınca hemen eşimi çağırdım ve tebessüm içinde , imrenerek seyre daldık.

Harika ve bereketli bir av günceniz olmuş. Ellerinize sağlık.

Sevgili Murat, inşallah çok daha güzeli szilere denk gelsin kardeşim.Eğer eşinizde meraklı ise hep beraber gidin.Emin ol çok daha hoş vakit geçecektir.

Bir kişinin eşiyle beraber ortak bir hobisi olması inan çok güzel bir olay.🙂

Sevgili Murat, inşallah çok daha güzeli szilere denk gelsin kardeşim.Eğer eşinizde meraklı ise hep beraber gidin.Emin ol çok daha hoş vakit geçecektir.

Bir kişinin eşiyle beraber ortak bir hobisi olması inan çok güzel bir olay.🙂
Amin abi.
Pazarı iple çektiğimiz ve sabahın ilk ışıkları ile suyla buluştuğumuz zamanlar,Yeni işimiz sebebi ile çok uzakta kaldı🙁

Yoksa o da ben gibi ava hastadır ve şimdi kuduruyoruz.🙂

Ooofff off...
Çok imrendirici bir sonla nihayete eren harika av için tebrikler..
En kötü gününüz de, avınız da böyle olsun. 🙂

Ooofff off...
Çok imrendirici bir sonla nihayete eren harika av için tebrikler..
En kötü gününüz de, avınız da böyle olsun. 🙂

Sevgili dostum, bu aralar tekne avı yerine bu tür kıyı avlarını tercih ediyorum.Zira hareket özgürlüğü tekneye göre çok daha rahat.🙂

Kıyı olsun, tekne olsun...Önemli olan ortam çok güzel olsun hocam...

Siz balık tutmasını bilmiyorsunuz ki, eşleriniz hanımefendilere ihale etmişsiniz; bu işi de. 😕🙂 Umarım öğrenmişsinizdir. 🙂

Gerçekten, gıpta ederek seyrettim.

Daim olsun ve zevkle sürsün.

Back