KarşıyakaBalıkçısı
Aktif Üye
balık sevdam ailem herkese hayırlı akşamlar bugün spin kamışımı korumak amaçlı bazuka çanta almak için bir malzemeciye gittim verdikleri fiyat pahalı geldi yani şunu diyebilirim vereceğim o parayla gider işe yarar bir kaç sahte alırım diye düşündüm. Eve gelir gelmez hemen malzemelerimi kurcaladım bir baktım elimde askerden getirdiğim boru cantam dedim bu çok güzel bazuka kılıfı olur birde pimaş borusu alırsam bu işi ben hallederim diye düşündüm hemen gittim malzemeciden 3,50 tl değerinde 0,70mm boru aldım eve geldim başladım el becerimi ortaya dökmeye....
kullandığım malzemeler:
1,30 cm boyunda 0,70 mm çapında pimaş boru ( 3,50 tl )
kamuflajlı çanta kılıfı
japon yapıtırıcı
bulaşık süngeri
bir miktar pirinç
vs vs vs...
ilk baş boru çantasını ikiye bölerek pimaş borusu ölçücünde 3 parçaya keserek japon ypıştırıcısı ile pimaş borusuna yapıştırdım.daha sonra taban olarak pilastikten kestiğim parcayı yapıştırmak için hazırladım daha sonra süngerle plastik parça arasına prinç koydum bunu koymamaın sebebi av dönüşü sırasında çanta içindeki ve kamıştaki nemi alması için diye düşündüm sünger ise kamış aniden alimden çanta içine düşer ise zarar görmemesi için....
en son olarakta üst kapak yapımında çok pratik olarak çantadaki sistemi iple boğularak kapanmasını uyguladım ... Sonuç 60 liralık çantayı 3,50 tl aldım 😀 buyrun fotolar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
kullandığım malzemeler:
1,30 cm boyunda 0,70 mm çapında pimaş boru ( 3,50 tl )
kamuflajlı çanta kılıfı
japon yapıtırıcı
bulaşık süngeri
bir miktar pirinç
vs vs vs...
ilk baş boru çantasını ikiye bölerek pimaş borusu ölçücünde 3 parçaya keserek japon ypıştırıcısı ile pimaş borusuna yapıştırdım.daha sonra taban olarak pilastikten kestiğim parcayı yapıştırmak için hazırladım daha sonra süngerle plastik parça arasına prinç koydum bunu koymamaın sebebi av dönüşü sırasında çanta içindeki ve kamıştaki nemi alması için diye düşündüm sünger ise kamış aniden alimden çanta içine düşer ise zarar görmemesi için....
en son olarakta üst kapak yapımında çok pratik olarak çantadaki sistemi iple boğularak kapanmasını uyguladım ... Sonuç 60 liralık çantayı 3,50 tl aldım 😀 buyrun fotolar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)