Belki Sıkıldınız Ama Yine Tekne Tavsiyesi için........

Koç tekneye baktınızmı? Bir bakın öyle karar verin derim.

Evet inceledim internetten. Antalya' da görebileceğim bir yer olmadığı için sadece resimlere bakıp karar vermek istemediğim için dikkate alamadım.

Evet inceledim internetten. Antalya' da görebileceğim bir yer olmadığı için sadece resimlere bakıp karar vermek istemediğim için dikkate alamadım.

Ben 4.98 konsollu kullanıyorum çok güzel bir kaç kez 4.55 kullandım 9.9 mercury ile birlikte tekne sağlam ve ağır güven sağlıyor.

Ben 4.98 konsollu kullanıyorum çok güzel bir kaç kez 4.55 kullandım 9.9 mercury ile birlikte tekne sağlam ve ağır güven sağlıyor.

Sanırım internetten bakıp karar vermek zor olacak bu yaz sezonunu bitirip ( çünkü işler yoğun izin alamam ) bire bir görmek en iyisi. 4.98 modeli internette gördüm. Teşekkür ederim listeme dahil edeyim ve yaz sezonu biter bitmez gidip bire bir göreyim hem bu tekneyi hemde diğer seçenekleri

Herkese hayırlı günler ve rastgele,
Evet sonunda kararımı verdim ama mecburiyetten bekliyorum. Bu bekleme süresinde olur ya belki farklı bir alternatif çıkar diye sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.
Anıl marin 4.60 blue sea tekne ve 30hp honda motor almaya karar verdim. Bekleme mecburiyetim burada çıktı. 30hp honda motor stoklarda kalmamış ve en erken ocak ayında Türkiye' de olacak. Mecburen bu tarihe kadar beklemem gerekiyor.
Sizlerden seçtiğim tekne ve motor seçeneğinin uyumlu olup olmadığı yönündeki görüşlerinizi belirtmeniz.
Ayrıca soracağım konu var ama yerimi bilmiyorum. Balık bulucu? hangi marka ve neden?
bir sürü marka buldum ancak amacım genelde dip balıkları ve ilerde kısmet olursa jig ve derinsu avcılığı bu avcılığa uygun balık bulucu modeli bakıyorum karar veremedim bir türlü. Kullanmış oldukları ayna açıları genelde tatlı su avcılığına dayalı bir çok model balık bulucu var piyasada ucuz da 🙁 ama ben kullanmadığım için bunların ne kadar verimli olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Her hangi bir fikir alamadığım için sormak istiyorum tekrardan, anıl marin 4.60 blue sea tekne ve 30hp honda motor uyumu ve derin su, ijgte kullanılacak uygun bir balık bulucu modeli tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar... Teşekkürler

slm suana kadar tekne aldınızmı ben 4.80 tekne kullanıyorum 50 bg 2009 108
saatlerde satmayı düşünüyorum büyük tekne alıcam teknem sorunsuz 1,5 yıldır kapalı garajda duruyor pek kullanamadım ve fuul

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
slm suana kadar tekne aldınızmı ben 4.80 tekne kullanıyorum 50 bg 2009 108
saatlerde satmayı düşünüyorum büyük tekne alıcam teknem sorunsuz 1,5 yıldır kapalı garajda duruyor pek kullanamadım ve fuul

ilginize teşekkür ederim ancak benim tercihim hepsini sıfır almak

Her hangi bir fikir alamadığım için sormak istiyorum tekrardan, anıl marin 4.60 blue sea tekne ve 30hp honda motor uyumu ve derin su, ijgte kullanılacak uygun bir balık bulucu modeli tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar... Teşekkürler

Fevzi merhaba,

Önce şunu sormak istiyorum, tekne ortadan konsollu mu 😉

Back