Ben Bu Lrf Yi Çok Sevdim Dostlar. Ve Durumum Varken Birkaç Kamış Daha Almak Isterim. Yardım Lütfen

Piyasada çok lrf kamışı türedi. Size tavsiyem 230 cm'den kısa lrf kamışlarını kafadan eleyin. Atış mesafenizi ciddi oranda düşürüyor. Naçizane önerim ise kendi kullandığım lrf kamışlarım olur.
1- Nomura Akira 230 cm 1-10 gram ( daha çok istavrit için baby jig ile kullanıyorum.)
2- Cormoran Corman GTS 240 cm 2-10 gram (30 cm'lik mırmırı çok rahat yukarı kaldırmışlığım var.)

Bunların haricinde de Fujin Salty Rugger Kurodai 230 cm 2-15 gram ve yine aynı markaya ait Fujin Boreas 230 cm 1-15 gram kamışları epey övüyorlar. Kamış almadan önce mutlaka görerek incelemenizi tavsiye ederim. İnternetten ezbere sipariş geçmeyin sakın. Rast gelsin.

Koray hocam Cormoran kamış ile hangi makineyi kullanıyorsunuz ve takımın dengesi nasıl?

Yedek kamış yerine yem.jig stoğu yapmak daha mantıklı bence.

Savagear mpp 3-14'ün aksiyonu çok iyi, iki tane arkadaşımda var ikiside çok memnun bende denemek için atışlar yaptım. Arkadaşım 14 gr'ın üstünde sahteler atıyorum diyor. Şu alivio kamışlar kazık gibi oluyor onlardan uzak durun

Back