Ben de Kurtuldum Galiba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryetik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin adına çok sevindim, darısı benim başıma 🙂

Benim de...Benim de başıma...😛....

Geçenlerde (29.09.2011)bir yakın dostum ile benim önerim ile bizlerde bırakmaya karar verip ve son sigaradan sonra paket almamaya karar vermiştik.

Ve almadık ta nitekim...O hafta hiç içmedik...Ve ben kendi adıma hiç sıkıntı çekmeden haftayı atlatmıştım. Ama o hafta arkadaşım için bayağı, bir sıkıntı ile geçmişti.

Ve hafta sonu bitip de işe başlayınca baktım ki, arkadaşımın cebinde bir paket var...Hayrola derken kaş ile göz arasında yaktı bir tane ve bir tane de bana uzattı...

O anki şaşkınlığımdan mı yoksa onu kırmak istemedğimden midir nedri bilemiyorum.İçtim o sigarayı...

Sonra ne mi oldu...😱 Öğleden sonra gittim aldım bir paket sigara...Hem de ne kadar üzülerek ve suçluluk hissiyatı içinde ...

Sözün özü, bırakmaya karar veren kişinin asla ve asla bir tane dahi yakmaması gerektiğini bizzat öğrenmeiş oldum..

En yakın zamanda ikinci tura başlamaya kararlıyım..Bu defa kimsenin tuzağına da düşmemeye kararlıyım...😛

Darısı tüm içenlerin başına diyelim...
Birkaç zamandır aklımda bırakmak. Sıkıntılı zamanda ne yapacam bilemiyorum ama bırakmam lazım....

Bende 3-4 kez bırakma ve başlama hadiseleri yaşadım şuan kullanmıyorum,düşünmüyorum da.Ancak bıraktığım zaman asla bir daha başlamam diyerek bırakmadım ama bu gune kadar ne zaman istedi isem bıraktım hemde çok zorlanmadan bıraktım bu bır nefis ve irade meselesidir.

Tebrikler Ramazan, trofe bir karar almışsın 🙂 5 aydır bende içmiyorum. 171 sigara bırakma hattıyla bıraktım. Göğüs hastalıkları uzmanı bir doktor kontrolünde hiç zorluk çekmeden bıraktım. Herkese tavsiye ederim; hastanelerde sigarayı bırakma poliklinikleri var. Çok kez bırakma girişiminde bulunan birisi olarak bu kadar rahat hiç bırakmamıştım. Kendimi çok iyi hissediyorum.. Tekrar tebrikler...

Tebrikler.22 yıl içtim.Bende yardım alarak bırakanlardanım ama çok şükür 10 ay oldu.Kilo aldım fakat spor yaparak onuda yavaş yavaş veriyorum.Tekrar tebrikler hayatının geri kalanında da hep uzak olursun umarım.Sigaradan tasarruf ettiğim para ile de krallar gibi balığa çıkıyorum istediğim takımı alıyorum..

tebrik ederim Kardeşim.. ve hatta helal olsun... inşaallah aynı kararlılıkla bir ömür devam edersin..
bende içmiyorum yufkanın arasına dürüm yapıp yiyorum sanki..
Ramazan ayıyla hesaplaşma başlayacak baş düşmanla bakalım.. Allah yardımcım olsun...

Herkese cok teşekkur ederim. Aldigim 12 kilo ile ne yapacagim bilmiyorum 🙂 Darisi kilo almadan sizlerin başına.... 🙂

Herkese cok teşekkur ederim. Aldigim 12 kilo ile ne yapacagim bilmiyorum 🙂 Darisi kilo almadan sizlerin başına.... 🙂

Ben de 10 kg kadar almıştım. Diyetisyene verilecek 200 tl varmış kurtulmak için🙂. 1-2 kg fazlam var hala ama onu da oruç tutarken hallederim sanırım.

Back